Зимові шкіряні трекінгові берці Scooter -15°C на мембрані GORE-TEX зимові черевики Dark Olive розмір 43

Зимові шкіряні трекінгові берці Scooter -15°C на мембрані GORE-TEX зимові черевики Dark Olive розмір 43

Розмір: 43

Продавець:TacticianWay

4.7/5  ( 42 оцінок )

3 500

2 960

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зимові шкіряні трекінгові берці Scooter на мембрані GORE-TEX зимові черевики Dark Olive: комфорт та якість в одній парі взуття!

Тільки у нас ви зможете придбати зимові берці, які забезпечать ваші ноги високим рівнем зручності та захисту холодної зимової погоди. Незалежно від того, чи плануєте ви активний відпочинок на природі, відправлення в гори або прогулянку міськими вулицями, наші берці стануть вашим надійним супутником.

Легкі та дихаючі матеріали: Виготовлені з відмінної якості шкіри та водонепроникної тканини Кордура 700D (Торіно), наші берці гарантують неперевершений комфорт при активних фізичних навантаженнях. Шкіра надає зносостійкості, а властивості тканини, що дихають, забезпечують вентиляцію, що важливо під час тривалих завдань.

Захист та міцність: Подвійна гранітоль (Гарді Преміум) у поєднанні з водонепроникною тканиною надає додатковий захист вашим ногам у критичних зонах – шкарпетку та п'яту. Це особливо актуально за активного використання на нерівній місцевості.

Внутрішній комфорт: Внутрішній шар складається з багатошарового матеріалу GORE-TEX®, при створенні якого мембрана міститься між високоякісними тканинами, які мають дуже високу повітропроникність. Частини мембрани виготовлені з удосконаленого політетрафтроетилену, що містять понад 9 млрд. мікроскопічних пір на квадратному дюймі. Ці пори приблизно 20 000 разів менше краплі води, але у 700 разів більше, ніж молекула пари. Тому вода в рідкому стані не може проникнути через мембрану GORE-TEX®, а водяна пара (газ) може виходити через неї без проблем.

Технологічно передова підошва: Наші берці оснащені двокомпонентною підошвою, що поєднує гуму та поліуретан. Це забезпечує відмінну гнучкість, високу амортизацію для мінімізації вібрацій під час ходьби, а також термозахист для збереження комфортної температури ніг навіть у холодну погоду.

Морозостійкість до -15°C.

Характеристики

Розмір
Сезон
Мембрана
Наявність блискавки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами