Тактична сумка планшет Laser Cut Hex Multicam

Тактична сумка планшет Laser Cut Hex Multicam

Продавець:VS Team Pro

4.1/5  ( 57 оцінок )

1 850

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис товару:

Наша сумка-планшет - це абсолютно нове дизайнерське рішення, створене з урахуванням потреб сучасного користувача. Ця модель вражає своїм планшетним дизайном, ідеально підходить для зберігання EDC-набору та забезпечує стильний та функціональний вигляд.

Сумка виготовлена з високоякісного Cordura, що гарантує стійкість до стирання та високих навантажень. Вставки з високоякісних матеріалів додають додаткову міцність та естетичний вигляд. Фронтальний Molle інтерфейс, виконаний з полімерного композиту за сучасною технологією, дозволяє прикріпити додаткове спорядження, роблячи сумку ще більш універсальною.

Сумка оснащена трьома добре продуманими відділеннями, розміри та розташування яких враховують потреби користувача. Велике основне відділення призначене для зберігання документів, невеликого ноутбука, планшета та інших подібних предметів. Два додаткових відділення на блискавці оснащені внутрішніми кишенями для зручного розташування повсякденних речей.

Спинка сумки виконана з м'якої повітропроникної сітки, забезпечуючи ефективну циркуляцію повітря та комфорт під час носіння. Регульований ремінь з системою швидкого скидання забезпечує ідеальне прилягання та легкість налаштування.

Завдяки своїм характеристикам і стильному дизайну, ця сумка стане незамінним аксесуаром для всіх, хто цінує комфорт, практичність та стиль. Подбайте про своє спорядження з нашою сумкою-планшетом і насолоджуйтеся максимальним зручністю у кожній подорожі.

Характеристики:

- Матеріал: Cordura

- Розміри: 29 х 20 х 3,5 см

Оберіть нашу тактичну сумку як надійного супутника, щоб завжди мати при собі все необхідне для вашої зручності. 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами