Рюкзак сумка для РПГ Tactical bag Coyote

Рюкзак сумка для РПГ Tactical bag Coyote

Продавець:VS Team Pro

3.9/5  ( 60 оцінок )

3 750

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак для пострілів РПГ.
Дана модель рюкзака призначена для використання гранатометниками.
Ідеальне поєднання конструкції та якісних матеріалів у пошитті, що забезпечує зручне транспортування боєприпасів та рюкзак загалом.
У виробництві використані високоякісні матеріали:

- Cordura 1000D – надміцна тканина, стійка до стирання та високих навантажень. ), водовідштовхуваність. Має IRR покриття (не видимість у ПНО та в спектрі як у звичайному режимі, так і з активним опроміненням, що підтверджено протоколами випробувань даної тканини).
- фурнітура 100% поліамід, що відповідає вимогам Міністерства оборони України.

< Рюкзак щільно закривається трьома клапанами (два з боків і один зверху) за принципом конверта, фіксуючись при цьому фастексами. Обладнаний трьома розділеними відсіками для пострілів з РПГ і трьома отворами для порохових зарядів. З правого боку має додаткову кишеню на велкро. М'які плечові лямки та стропи для фіксації рівномірно розподіляють вагу та зменшують навантаження на спину. Спинка рюкзака посилена двошаровим наповнювачем Поліфом 20 мм.
Рюкзак також оснащений додатковими ручками по обидва боки, що дозволяють нести рюкзак в руці і однією ручкою зверху, яка має функцію евакуації. Cordura - поліамідна , яка використовується у виробництві військового спорядження для захисників, сил правопорядку та спеціального призначення.

Матеріали з лінійною щільністю 1000d.
Лінійна щільність – це співвідношення маси нитки матерії та її довжини. Вимірюється у Деньі (denier). Ця одиниця виміру загалом застосовується для нейлонових виробів. Відповідно, чим вище цей показник, тим більш щільна і важка тканина. Фізико-технічні характеристики CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, навантаження, що роздирає, близько 150 Н. Стійкість до стирання більше 50000 циклів.
для одягу, чохлів, підсумків.
Вироби, зшиті з матеріалів CORDURA безперечно довговічні у використанні, надійні та міцні.

Характеристики

Колір
Матеріал
  • Cordura
Країна реєстрації бренду
  • Туреччина
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами