Система підтримки спини Virtus DWD system size: L

Система підтримки спини Virtus DWD system size: L

Продавець:Military Division

4.8/5  ( 36 оцінок )

10 999

10 499

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

У системі DWD використовується запатентований телескопічний Flexi Spine Bar, який діє як другий хребет. DWD Spine Bar дозволяє динамічно переносити вагу між плечима та стегновим поясом, значно покращуючи продуктивність і спритність солдата.


Система динамічного розподілу ваги (DWD) дозволяє переносити вагу між плечима і стегнами, покращуючи комфорт і спритність. Система DWD дозволяє солдату під час руху контролювати навантаження за допомогою штанги Flexi Spine Bar, водночас забезпечуючи природні рухи та гнучкість тіла. Під час руху вагу вантажу можна перемістити, просто натиснувши кнопку від 100% на плечах і назад до 100% на стегнах і будь-яку комбінацію між ними.

Система DWD використовує запатентований телескопічний Flexi Spine Bar, який діє як ваш другий хребет. Спинка висувається за допомогою храпового механізму, який керується однією рукою через блок керування. Завдяки розширенню/вкороченню хребта, солдат може під час руху визначити, як навантаження, яку він несе, розподіляється між плечима та бойовим поясом MOLLE.

DWD вставляється в пояс і може бути підключений до рюкзака Bergen 90 л і рюкзака загального користування 40л/45л або до будь яких бронежилетів з системою MOLLE.

Характеристики

Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Нейлон
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами