Сумка тактична багатоцільова DERBY COMBAT-2 піксель

Сумка тактична багатоцільова DERBY COMBAT-2 піксель

Продавець:Так4мед

4.9/5  ( 24 оцінок )

1 600

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна сумка для медиків, рятівників, військових різних спеціальностей.

Унікальна передня панель сумки оснащена кишенями швидкого доступу до двох медичних ножиць та одноразових перчаток. Стрічки MOLLE на передній стінці дозволяють навішати додаткові аксесуари. Поміж стрічок MOLLE розміщені гумові стрічки, в яких можна надійно закріпити до 4-х турнікетів без додаткових чохлів.

Оригінальна конструкція сумки має основнє відділення розміром 30х24х6см, яке, за допомогою паракорду з фіксатором можна відкривати на любій кут до 180 градусів. Передня кишеня розміром 30х21х4 також може відкриватись на 180 градусів. Сумка оснащена багатьма карманами і кріпленнями різной форми і розміру, що дозволяє розмістити всередині велику кількість різноманітних речей. М’які зовнішні стінки і м’яка середня перегородка захищають речі всередині. Сумка в комплекті має знімну двосторонню панель ампульницю-органайзер на 72 ампули, яку можна використовувати окремо від сумки. Розмір сумки дозволяє легко вкладати в неї планшет розміром 10-11 дюймів.

Сумку можна використовувати в багато способів: переносити в руці, на плечі, на спині і на грудях. На задній стінці є кріплення MOLLE, яке дозволяє кріпити сумку на плитоноску, або рюкзак.

Верх сумки пошитий з міцного, вологостійкого матеріалу CORDURA 500D. Всередині сумки зносо-стійкий матеріал OXFORD 600D.

Зовнішній розмір сумки 30х24х10см, об’єм 7 літрів.

Зверніть увагу, медичні препарати і інши речі, зображені на фото не входять до комплекту сумки!

Характеристики

Матеріал
Об'єм, л
  • 7
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами