Олія збройова Ballistol 500 мл.

Олія збройова Ballistol 500 мл.

Продавець:InteroLife

4.9/5  ( 120 оцінок )

585

Є в наявності

Гарантія. Відсутня Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна олія BALLISTOL перевірена часом і не має собі рівних.

Засіб для догляду за металом, шкірою, деревиною, гумою, пластиком, хутром, шкірою людини та багатьом іншим. Застосовується у промисловості, сільському господарстві, у побуті, у саду, у гаражі. Незамінно на полюванні, рибалці, на стрільбищі, в поході.

BALLISTOL широко застосовується при виробництві верстатів та обладнання у високоточних галузях промисловості. Олія створює захисну лужну плівку на поверхні металу, нейтралізуючи наслідки взаємодії матеріалу з руками. Також масло видаляє інші кислотні залишки та захищає метал від корозії. Завдяки своєму слабкому поверхневому натягу та сильній проникаючій здатності BALLISTOL заповнює найдрібніші тріщини та нерівності в поверхні. Олія ідеально підходить для догляду за високоточними та вимірювальними приладами, дрібними та крихкими деталями.

Крім цього, BALLISTOL ефективно захищає вироби зі шкіри від висихання та пошкоджень гниллю, створює вологонепроникний захисний шар. Олія нейтралізує залишки руйнуючої дубильної кислоти у шкірі. Суха шкіра знову стає м'якою та еластичною, з шовковисто-матовим глянцем. Світла шкіра може потемніти. Олія не залишає жирних слідів, а запах випаровується за короткий час.

Також BALLISTOL захищає та зберігає будь-які натуральні дерев'яні вироби. Покращує зовнішній вигляд деревини та захищає від згубного впливу вологи та комах. Ідеально для догляду за античними меблями.

Універсальний засіб БАЛІСТОЛ забезпечить довгострокове змащування та ковзання, захищаючи елементи трансмісії Вашого велосипеда. Крім мастила ланцюга велосипеда, ідеально підходить для мастила тертьових пластикових деталей (механізм манеток), різних гумових прокладок, амортизаційних виделок, задніх амортизаторів, а також їх з'єднань, усуваючи неприємний скрип у підвісці.

BALLISTOL не шкодить людській шкірі та шкірі тварин і абсолютно безпечно при випадковому ковтанні. Олія рекомендується для очищення шкіри та вовни свійських тварин, їх вух, хвостів, грив та копит.

Активні компоненти в BALLISTOL - природного походження або зустрічаються і в природі. Його базове масло є медично чистим білим маслом. BALLISTOL - стійкий до старіння і твердне протягом багатьох років. Всі компоненти BALLISTOL - біологічно розкладаються та нешкідливі для нашого довкілля.

Характеристики

Об'єм, мл
  • 500
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Гарантія
  • Відсутня
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами