Сумка укладка медична підсумок аптечка Acropolis RANGER GREEN СУМ-2

Сумка укладка медична підсумок аптечка Acropolis RANGER GREEN СУМ-2

Продавець:Harlan

4.9/5  ( 69 оцінок )

670

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка укладка медична, тактичний підсумок аптечка Acropolis RANGER GREEN СУМ-2

Військова медична сумка вертикальної форми для індивідуального медкомплекту військовослужбовця або рятувальника. Тактичний підсумок виконаний в маскувальному кольорі з високоякісного матеріалу, який має вологовідштовхуюче покриття. Він довго не витирається і не рветься. 

В комплект Acropolis СУМ-2 входить тактичний підсумок та допоміжна вкладка. Їх можна використовувати як в парі, так і окремо. В кожного з них продумана своя система кріплення. В підсумку з усіх сторін, крім лицевої, пришиті кріплення по військові системі Molle та поясні фіксатори на ремінь. А у виносної укладки зверху є своя ручка, за яку її зручно нести, або вішати на зовнішній гачок або гілку дерева (якщо боєць знаходиться в польових умовах при виконання тактичного завдання в зоні бойових дій).

На виносній вкладці пришиті гнучкі еластичні стрічки для розміщення медичного приладдя: бандажу, вати, назальної трубки, шприца. Тут вони не накладаються один на одного, а чітко розділені з окремим доступом до кожного.

В повсякденному житті сумку Акрополіс СУМ-2 можна використовувати як сумку - аптечку в машині, в туристичній подорожі чи поході, на рибалці чи полюванні. Окремі рибаки та мисливці купують її для зберігання різних дрібних аксесуарів та речей, які потрібно мати під руками на природі.

Розмір: 8*7,5*22см. Колір: Ranger Green.

Матеріал: поліестер 1000D.

Характеристики

Колір
Матеріал
Розміри
  • 8*7,5*22см
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами