Cумка транспортна індивідуальна Acropolis баул рюкзак військовий 75 л ОСБ-1Т Хакі

Cумка транспортна індивідуальна Acropolis баул рюкзак військовий 75 л ОСБ-1Т Хакі

Продавець:Harlan

4.9/5  ( 69 оцінок )

2 010

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка транспортна індивідуальна Acropolis 75 літрів ОСБ-1Т Хакі

Сумка транспортна Acropolis ОСБт – велика тактична сумка індивідуального призначення. Розроблена для представників силових структур, підрозділів спеціального призначення, національної гвардії, збройних сил, пошуково-рятувальних служб та служб надзвичайних ситуацій.

Транспортна сумка ОСБт виготовлена з якісного поліестеру 1000D. Матеріал не лише міцний, але й вологовідштовхуючий. Каркас має напівжорстку структуру з укріпленим дном. Сумка складається з  великого центрального відділення та 4 допоміжних кишень (3 зовнішніх кишені на замочку та 1 внутрішня кишенька для дрібних аксесуарів).

Центральна частина суцільна, без перегородок. Тут військові і рятувальники можуть розмістити інструменти, екіпірування, уніформу, змінне взуття, невелику та складену довгоствольну зброю, засоби спеціального призначення, медикаменти тощо. Через усю сумку зверху проходить замок типу «блискавка», який додатково прикритий тканиною. У разі потреби сумку можна повністю розкрити, щоб швидше знайти потрібний одяг чи предмет.

В невеликих кишенях по боках зручно складається канцелярія, квитки, набір косметики для вмивання та бриття та ін. Спереду над однією із допоміжних кишень нашита вкладка з ПЕ-плівки. Сюди вкладають бейджик або ж іншу ідентифікуючу річ, що допоможе військовослужбовцю швидко знайти саме свою сумку на військових навчаннях, при виконанні стратегічних завдань або банально в аеропорту при вигрузці багажу з літака.

Акрополіс ОСБт пропонує три варіанти лямок (ручок) для її перенесення. Транспортні ручки пришиті з усіх сторін, щоправда вони відрізняються за шириною і надійністю. Біля допоміжних кишень на фотографії бачимо невеличкі ручки, а по боках пришиті дві укріплені лямки з наплічником, щоб ручки не різали рук. За потреби наплічник можна роз’єднати і тоді сумку можуть нести вже дві особи. І третій варіант транспортування – суто індивідуального характеру: зверху пришиті дві плечові лямки. В такий спосіб сумку боєць закидає на плечі і несе на спині, як великий тактичний рюкзак. Лямки можна з’єднати між собою за допомогою текстильної стрічки з пряжкою типу «Фастекс», яка пришита до кожної з них.

Об'єм: 75 л.

Колір: Ranger Green.

Матеріал: поліестер 1000D.

Характеристики

Колір
Матеріал
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами