Костюм Гірка 5 GS Pixel ММ14 48 розмір без флісу піксель Весна-Літо

Костюм Гірка 5 GS Pixel ММ14 48 розмір без флісу піксель Весна-Літо

Продавець:Revik

4.5/5  ( 33 оцінок )

3 400

2 499

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військово-тактичний костюм Гірка призначений для використання різноманітними силовими підрозділами, мисливцями, рибалками, екстремалами.

Дана модель костюма, це інноваційна сумішова тканина полікотон яка на 50% складається з бавовни і на 50% з поліестеру. Це забезпечує костюму практичність, зносостійкість та комфорт використання, костюм чудово "дихає" і добре захищає від вітру.

У місцях, які одержують найбільше навантаження, таких як плечі, коліна, лікті, передбачений подвійний шар матеріалу. 

Окрім чудового матеріалу, костюм відрізняється функціональним пошиттям. Це костюм вільного крою, що складається з куртки та штанів. Рукави, область талії куртки, верх, низ та гомілки штанів підгумовані системою стяжок, що забезпечує краще прилягання костюма та відсутність парусіння на вітрі. У куртці конструкція рукава нового типу, що забезпечує покращену «не ускладнює» ергономіку рухів, у багатошаровій комплектації польового одягу.

Функціональні та конструктивні особливості костюма Гірка - Костюм виготовляється з міцних, перевірених практикою та досвідом матеріалів, фурнітура міцна та надійна, якість пошиття контролюється!

Куртка - на стрічкових ґудзиках зверху, вітрозахисна планка, під нею блискавка, обладнана каптуром, має 6 зовнішніх кишень, плечі та лікті двошарові.

Капюшон зі стяжками та фіксаторами. Штани - з еластичним поясом, 4 кишені, коліна та задня частина двошарові. У районі згину ноги є затяжка для щільнішого прилягання та уникнення вітрилу на вітрі.

Широкий розмірний ряд дозволяє підібрати даний костюм на будь-яку статуру.

Переваги костюма Гірка 5

практичний, зносостійкий, легкий і зручний, що дихає, безшумний, камуфляжне забарвлення, що добре маскує в будь-яких умовах, комфортний у широкому колі умов застосування, не ширяє матеріал, не викликає подразнень, не вигоряє на сонці, погано піддається забруднення.

Комплектація: куртка, штани, підтяжки.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами