Димова шашка ДМ-11, час димоутворення: 10 хвилин, колір диму: білий

Димова шашка ДМ-11, час димоутворення: 10 хвилин, колір диму: білий

Продавець:Джигіт

1 500

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ДМ-11 — димова шашка, призначена для створення великого об'єму білого диму. Працює впродовж 10 хвилин, дим білого кольору, інертний, не токсичний і абсолютно безпечний для людей, не подразнює очі та органи дихання, якщо їм не захоплюватися, звичайно, видає запах, схожий на запах диму РДГ-2. ДМ-11 може використовуватися як маскувальний дим для страйкбола та пейтбола, у пору військових реконструкцій, Ви можете пройти з ним маршем через підлогу міста, або ж він може бути використаний як димова шашка для перевірки систем вентиляції та пожежної безпеки, а також як білий дим для фото/відеознімань. Стики металевого корпусу ДМ-11 герметизовані поліхлорвініловою ізострічкою для уникнення потрапляння вологи. У комплекті йде термоспичка та спеціальне пробиття (1 на 6 банок).

Перед використанням димової шашки, у її жерстяному корпусі необхідно пробити всі 6 отворів для виходу диму, на корпусі вони позначені колами-вм'ятинами, термоспичку необхідно вставити в середній отвір, після чого підпалити її будь-яким джерелом вогню або струмкою сірникової коробки. ОЧЕНЬ ВАЖЛИВО ПРОБИТИ ВСІ 6 ОТВЕРСТЯ, тому що приблизно за 20-25 секунд після підпалу термопочки, якщо не пробити всі отвори для виходу диму або перешкоджати його виходу будь-яким іншим способом, можливий вибух димової шашки. Під час використання ДМ-11 на "відкритому повітрі", потрібно враховувати метеоутворення, у разі слабкого вітру за час роботи димова шашка утворює непроглядну хмару білого диму розміром 50/50 метрів, тому ми рекомендуємо використовувати його на спеціальних майданчиках далеко від густонаселених місць. 

Антрац кам'янокутний — 44+/-4%

Сіль бертолітова — KClO3 — 32+/-3%

Фруктовий хлористий — NH4Cl — 24+/-3%

Займальний склад:

Антрац кам'янокутний — 15+/-4%

Сіль бертолітова - 40+/-2%

¶уальний хлористий - 45+/-2%

Висота — 120 мм.

Діаметр — 180 мм.

Вага — 2.2 кг.

Корпус металевий.

Колір диму — білий.

Час розгоряння — до 30 сек.

Час димовиділення — до 10 хв.

Характеристики

Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна-виробник товару
Колір
  • Зеленый
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами