Тепловізійний прилад IRay серії Geni GL50

Тепловізійний прилад IRay серії Geni GL50

Продавець:Smart Ward

4.7/5  ( 39 оцінок )

143 398

114 719

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Високочутливий сенсор iRay Vox Ceramic

тепловізійний прилад обладнаний інноваційним сенсором із роздільною здатністю 384x288 пікселів і високою чутливістю до 35 NETD. Сенсор виготовлений із використанням запатентованої 12-мікроної технології. Завдяки цьому Ви зможете виявляти й ідентифікувати цілі на чималих відстанях із повною деталізацією зображення в будь-яку пору доби.

Об'єктив 50 мм

Для забезпечення максимальної пропускної здатності інфрачервоних (ІК) променів лінза об'єктива у виготовлена з очищеної Німеччини. Це забезпечує досягнення максимальної потужності для роботи в тепловізионному спектрі, що необхідно для передавання деталізованого зображення в будь-яких погодних умовах.

Кратність 4x-16x

тепловізійний прилад Geni GL 50 має універсальну кратність і послідовне цифрове перемикання, що робить його ідеальним для ьної стрільби на середніх і дальніх дистанціях. Максимальний кут огляду за оптичної кратності спрощує виконання оглядово-пошукових завдань, а послідовне цифрове збільшення дає змогу вибрати оптимальне співвідношення для точнішої ідентифікації цілі.

Широкий кут огляду 5.3x4

Завдяки повноцінному огляду, що спостерігається, локації Ви зможете збирати більше інформації про місцевість, легше знаходити ціль і насолоджуватися максимальним комфортом під час спостереження та використання.

AMOLED-дисплей з роздільною здатністю HD

Дисплей AMOLED з роздільною здатністю 1024x768 пікселів і активною матрицею на органічних світлодіодах забезпечує контрастне зображення, що охоплює всю сферу видимості, з абсолютним збереженням яскравості та точністю кольоропередавання.

Швидке оброблення кадрів

З обробленням кадрів 50 Гц Ви отримаєте стабільне та плавне зображення без затримок і розмиття. Це дасть Вам змогу точно наводитися навіть на швидко рухаються цілі та успішно виконувати постріли.

Нове живлення

Тепловізійні и iRay Geni GL 50 забезпечують тривалу автономність завдяки вбудованому акумулятору ємністю 4400 мАгод. Крім того, вони також обладнані додатковим відсіком для комплектних акумуляторів IBP-2 ємністю 3300 мАгод, що дає змогу швидко замінювати акумулятор і продовжити час автономної роботи пристрою.

Дистанції виявлення об'єктів Geni GL 50

Запатентований сенсор власного виробництва, преміальні німецькі лінзи та неповторний обробник зображення надають разючі дистанції виявлення теплових об'єктів у будь-яких погодних умовах.

Надчіткий режим

Режим ULTRACLEAR 3.0, захищений патентом, ґрунтується на високопродуктивних комплектуючих і алгоритмах програмного забезпечення тепловізійного у. Він забезпечує максимальну деталізацію зображення навіть у несприятливих умовах, які не є ідеальними для роботи з тепловим спектром.

Вбудований модуль Wi-Fi

З легкістю переглядайте потокове відео в режимі реального часу на екрані Вашого смартфона або віддалено керуйте тепловізором. Просто встановіть відповідний застосунок і під'єднайтеся до пристрою через бездротову Wi-Fi мережу.

Ударна стійкість 6000ДЖ

Тепловізійні прилади Geni, призначені для полювання, мають ергономічний корпус із надійного інженерного сплаву, який витримує інтенсивні імпульси енергії до 6000 Дж. Ці прилади можуть успішно використовуватися з вогнетривкою зброєю великого калібру.

Записування Відео та Фото

Великий обсяг вбудованої пам'яті 32 ГБ дає змогу зберегти величезну кількість фото- та відеофайлів, щоб зберегти захопливі моменти та незабутні емоції. Зберігайте важливі моменти та діліться ними з друзями.

Повна персоналізація

Для забезпечення ефективного полювання і точної стрільби надається безліч функцій і персоналізованих параметрів. Ви можете вибрати одну з запропонованих варіантів приладної панелі та підібрати колір. Внесення коригування дальномірної сітки для різних дистанцій і калібрів можуть бути збережені на вбудовані профілі використання.

Стадіометричний далекомір

За допомогою розумного далекоміра Ви зможете швидко та точно визначити дистанцію до мети. Просто виберіть відповідний профіль і зведіть лінії над і під паростковою фігурою, щоб дистанція відобразилася на екрані тепловізора.

Пристрілка одним пострілом

Швидка пристрілка — ефективна функція для економії часу та патронів. Немає потреби в постійних підрахунках під час коригування ьної марки. Здійсніть постріл, «заморозьте» зображення, зведіть центр ьної марки з точкою потрапляння та збережіть результат на один із профілів пристрілки.

Зовнішнє живлення

Для продовження автономності пристрою Ви можете під'єднувати зовнішні джерела живлення через вбудований порт USB Type-C.

Клас захисту IP66

тепловізійний прилад Geni GL 50 розроблений з урахуванням використання в суворих погодних умовах. Надійний корпус із захистом від вологи та пилу забезпечує захист внутрішніх компонентів від корозії та накопичення конденсату, гарантуючи надійну роботу пристрою.

ХАРАКТЕРИСТИКИ iRay Geni GL 50

Технічні характеристики

Об'єктив 50 мм

Матеріал об'єктива Германій

Матриця iRay Vox Ceramic

Розмір матриці 384x288

Щільність матриці 12um

Збільшення 4x — 16x

Частота зміни кадрів 50 Герц

Дисплей AMOLED

Роздільна здатність дисплея 1024x768

Кут зору 5.3x4 градусів

Чутливість сенсора<35mK

Далекомір Стадіометричний

Час роботи та живлення До 10 год

Живлення Внутрішня батарея 4400 мАгод + змінна батарея 3300 мАгод

Робоча температура -40 C - +60 °C

Ударна стійкість 6000 ДЖ

Зовнішнє живлення USB Type-C

Вихідний зіниці 40 мм

Модуль Wi-Fi Є

Регулювання діоптрій -4/+4

Відео та фото запис Є

Пам'ять пристрою 32GB

Вага приладу 730 г.

Розмір (мм) 225x63x90

Країна виробника Китай

Гарантія виробника 2 роки

Робочі характеристики

Виявлення людини 2597м

Характеристики

Живлення
Діаметр передньої лінзи
  • 50 мм
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Гарантія
  • 24 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами