Зимові тактичні сенсорні рукавиці Monster Оливковий L

Зимові тактичні сенсорні рукавиці Monster Оливковий L

Продавець:TUGARIN

4/5  ( 45 оцінок )

999

849

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальні тактичні рукавички. Завдяки зовнішньому матеріалу вони добре захищають від вітру, снігу або вологи і, при цьому, швидко сохнуть. Зона долоні додатково посилена накладкою для запобігання передчасному зносу, поліпшення хватки та запобігання вислизанню, а при падінні на розкриту долоню дозволяє уникнути травми. Кісточки руки і нижні фаланги пальців захищені накладками з удароміцного пластику. У зап'ястої рукавички стягуються стропами на липучках. Рукавички мають широку текстильну гумку, яка надійно фіксує їх на руці, забезпечуючи комфорт та тепло під час холодного часу. Руки залишатимуться завжди сухими завдяки чудовій вентиляції моделі.

Сенсорний ефект спрацьовує по екрану телефону, якщо сильно натискати подушечкою пальця. Легке торкання нігтьової стороною не спрацює! Враховуйте це при використанніРукавичок з сенсорним ефектом.

Тактичні рукавички з кожним роком набувають все більшої популярності серед спортсменів, туристів, байкерів, мисливців та страйкболістів. Захист рук дуже важливий при заняттях екстремальними видами спорту, наприклад ножовим боєм або військовими прикладними мистецтвами. Тим більше приємно побачити чергову якісну модель тактичних рукавичок.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами