ТОП ПРОДАЖІВ

Поясна сумка M-TAC Companion Bag Small Dark Coyote з липучкою

3 відгуки

Код:  412723041

Поясна сумка M-TAC Companion Bag Small Dark Coyote з липучкою

3 відгуки

Код:  412723041

Колір: Койот

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1884 оцінок )

850

598

Є в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-Tac сумка поясна Companion Bag Small настільки ж практична, як і Companion Bag Large, але компактніша. Внутрішній органайзер вшитий, зменшений вага, але всі основні функції збереглися. У чотирьох кишенях можна розмістити будь-що: гроші, смартфон, аптечку першої допомоги, інструменти, перекус, рукавички тощо. Просторий головний відсік закривається двосторонньою блискавкою, оснащений сітчастою кишенею на блискавці, підвісною петлею та панеллю-органайзером. Дві зовнішні кишені закриваються блискавками. Тильна фіктивна кишеня-рукав дозволяє приховати пояс сумки та одягнути її на широкий ремінь, рівномірно розподіливши навантаження. Регульований знімний ремінь може використовуватися як наплічний, якщо користувач вирішить приховати сумку під курткою. Декілька строп дозволяють швидко інтегрувати сумку в будь-яку систему MOLLE/PALS. Панель Velcro розташована на зовнішній кишені та може бути використана для персоналізації.

ОГЛЯД M-TAC СУМКА COMPANION BAG SMALL

Габарити сумки 13х22х7 див.

Матеріал виготовлення: 100% поліестер.

Просторе головне відділення сумки закривається двосторонньою блискавкою, в бігунки якої просунуті петлі з паракорду, що робить зручним відкриття навіть у зимових рукавичках.

Усередині основного відділення з одного боку розташована сітчаста кишеня на блискавці, яку можна використовувати під дрібні предмети або грошові купюри та дрібницю.

А з іншого — міні-органайзер із кишеньок та петельок із еластичної гумки. У якому Ви можете розмістити свій EDC-набір.

Сумка має невелике переднє відділення-кишеню на блискавці. У нього чудово поміститься невеликий паур банк і якась дрібниця.

З фронтальної частини сумки поверх кишені розташована велика панель з velcro велюру. На ній можна розмістити нашивки, ID-ідентифікатори тощо.

На панелі центру нашитий гумовий лого M-TAC.

Сумка може носитися на талії, для чого обладнана ременем із міцної нейлонової стропи.

Поясний ремінь може використовуватися як наплічний, якщо користувач вирішить носити сумку через плече.

Ремінь застібається фастекс і має регулювання по довжині.

З боків сумки вшиті стропи для закріплення додаткового обладнання.

Тильна сторона сумки забезпечена ще однією кишенькою на блискавці. Він чудово підійде для плоских предметів, що становлять цінність, таких як документи або купюри.

Спинка сумки дає можливість протягувати через неї ремінь, додатково фіксуючи її на поясі. Фіктивна кишеня-рукав дозволяє приховати пояс сумки та рівномірно розподілити навантаження.

Насамкінець можна відзначити, що модель Companion Bag Small - це відмінний варіант міської сумки. Вона має зменшену вагу та габарити в порівнянні зі своєю попередницею, моделлю Large, але при цьому зберігає весь функціонал. У чотирьох кишенях можна розмістити будь-що: гроші, смартфон, аптечку першої допомоги, інструменти, перекус, рукавички тощо. Модель відмінно підійде для повсякденного носіння, поїздок, подорожей, відряджень тощо. У ній Ви матимете під рукою всі необхідні дрібниці, не перевантажуючи при цьому кишені. І не випускаючи цінних речей з поля зору.

Характеристики

Система кріплення
Колір
Матеріал
Розміри
  • 13х22х7 см
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Друзяка Артем
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Колір: Зелений
  • Валентин
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Колір: Чорний

    Оптимальний розмір,зручна

    Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Артем
    Продавець: UAniSha. Колір: Чорний

    Будьте уважні, на фото 2 різних сумки, сумка на фото та, яка малесенька