Платформа Набедренная Sturm Mil-Tec Оlive

Оставить отзыв Код:  412806291

Платформа Набедренная Sturm Mil-Tec Оlive

Оставить отзыв Код:  412806291

Продавец:disguise

850

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Призначення модульної платформи на стегно MIL-TEC

Оригінальна назва товару: 13484001 MOLLE BEINADAPTER OLIV . Виробництво: Sturm Mil-Tec® (Німеччина). Виріб призначений для носіння піхов, невеликих за розмірами сум (наприклад, для гранат , магазинів , ІПП ) або іншого спорядження солдата, оснащеного нейлоновими стропами Molle.

Модульна система тактичної накладки також сумісна з підсумками, що кріпляться методом MALICE, УМТБС, ALICE/M500, BTS. Елементи екіпіровки розміщуються у зоні швидкого доступу – на стегні.

Купити платформу для ноги Olive рекомендується не тільки військовослужбовцям та правоохоронцям, але також мисливцям, туристам, гравцям у пейнтбол, лазертаг та інші командні ігри військової тематики.

-

Опис модульної накладки на ногу Оліва, 13484001

Ця модель дуже легка: ≈ 365 г. Розміри: 9,8" х 8,6" (25 х 22 см).
Як зовнішній шар фахівці Міл-Тек використовували щільний поліестер (100%), відомий своєю міцністю, стійкістю до зносу, впливу ультрафіолету та тепла. Внутрішнє наповнення: м'яка піна із 100% поліетилену щільністю 170 г/кв. м. Настегнані накладки із синтетики, прошиті якісними армованими нитками, не порвуться під вагою сумок з боєприпасами, не розтягнуться. Маючи хороші водовідштовхувальні властивості, вони майже не промокають. Спеціальний догляд їм не потрібний.

На поверхні виробу нашито п'ять еластичних стрічок MOLLE (у кожному по шість осередків). Платформа Mil-Tec фіксується на стегні користувача за допомогою двох знімних ременів із протиковзким покриттям. Передбачено кріплення до армійського пояса завширшки 30-65 мм або розвантажувального жилета – також знімне. Три точки кріплення не дозволять накладці, обтяженій вантажем, сповзти або зміститися під час активних рухів бійця.

Модель Beinadapter Oliv Molle має систему швидкого скидання: трьома замками фастекс 40 мм. Налаштування за обсягом ноги та зростання солдата здійснюється за допомогою пластикових пряжок.

Характеристики

Материал
Размеры
  • 25 х 22 см
Количество в упаковке, шт
  • 1
Страна регистрации бренда
  • Германия
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами