Рюкзак тактичний Sturm Mil-Tec Large Assault Pack Laser Cut -Olive - 14002701

Рюкзак тактичний Sturm Mil-Tec Large Assault Pack Laser Cut -Olive - 14002701

Продавець:disguise

1 900

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Великий штурмовий тактичний рюкзак Mil-Tec у кольорі Olive має об'єм близько 36 літрів. Виготовлений з щільного поліестеру, а кишені з внутрішньої сторони обшиті вінілом для захисту від вологи.

В даній моделі замість традиційної вшитої тасьми (палс) для кріплення додаткових кишень використовується система Laser-Cut-Loop-System - ламінований поліестер з прорізаними лазером отворами, сумісний зі стандартом MOLLE/PALS.

Рюкзак має дві великі основні кишені. Перший має велике сітчасте відділення та кишеню на блискавці для дрібних речей. Другий має додаткові відділення для документів тощо. На передньому відділенні пришиті ще дві кишені, нижня з яких має додаткові відділення.

Всі кишені застібаються на міцні двосторонні блискавки з товстими зубцями та ручками для зручної експлуатації в рукавичках. На тильній стороні - м'яка, контурна набивка з піни EVA, покрита дихаючою сіткою підвищеного комфорту. Під ним розташоване відділення, що закривається на липучку, для гідратаційного пакета.

Зручні, регульовані лямки мають вертикальні кріпильні ремені, по одному D-образному кільцю для кріплення додаткового спорядження та знімний стегновий ремінь.

З боків та дна рюкзака розташовані компресійні стяжки, оснащені композитними пряжками для зручності пакування. Також з боків є дві тонкі поздовжні кишені під вирізними кріпленнями. Зверху є міцна ручка для перенесення.

Завдяки використанню отворів, вирізаних лазером, практично на кожній стороні рюкзака, можна встановлювати додаткові модулі, сумісні зі стандартом MOLLE/PALS.

Матеріал: поліестер, ПВХ, піна EVA
Потенціал: ~36L
Розміри: 51 х 29 х 28 см
Вага: 1600г

Колір: OLIVE

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Спеціальні відділення
  • Відділення для гідратора
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Вага
  • 1600
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами