Рюкзак тактичний Magnum Taiga 45L

Рюкзак тактичний Magnum Taiga 45L

Продавець:disguise

2 000

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак Magnum Taiga 45 л

Ідеальна модель для різноманітних туристичних, тактичних та міських подорожей. Це буде працювати в будь-якій ситуації. Рюкзак виготовлений з міцної поліестерної тканини чорного кольору.

Tajga складається з однієї місткої камери і великої передньої кишені. Основне відділення оснащено кишенею на верблюжій спині та виходом для трубки. Передня кишеня має практичний органайзер, який дозволяє приховати дрібні аксесуари, такі як письмовий прилад, документи, телефон або ключі. Завдяки цьому найголовніше завжди буде під рукою. У кишені є ще одна кишеня, яка закривається на блискавку. Основне відділення та передня кишеня закриваються на товсту двосторонню блискавку зі зручними металевими ручками.

З боків рюкзака є компресійні лямки, які дозволяють регулювати глибину рюкзака відповідно до його фактичного наповнення.

Спереду та з боків оброблені монтажними стрічками, які відповідають стандарту Molle. Задня частина моделі та ремені були профільовані для підвищення комфорту під час перевезення багажу. Вся спина має м’яку підкладку, яка покрита нейлоновою сіткою, яка забезпечує достатню вентиляцію під час носіння.

Ремінці рюкзака регулюються і мають петлю в формі верблюжої труби та вертикальні лямки для кріплення додаткових аксесуарів.

Стегновий ремінь регулюється. Зверху рюкзак має міцну і міцну ручку для перенесення в руках і дві пряжки, які дозволяють прикріпити додаткові ремені або кишені.

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Спеціальні відділення
  • Відділення для гідратора
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Вага
  • 1100
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами