Приціл оптичний Delta DO STRYKER HD 1-6x24 DSMR

Приціл оптичний Delta DO STRYKER HD 1-6x24 DSMR

Продавець:AstreiaUpgrade

43 350

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл Delta Optical Stryker HD 1-6x24 був розроблений для гвинтівок AR як для динамічної, так і для розважальної стрільби. Дуже велике поле зору (36 м / 100 м) з кратністю 1x забезпечує таке ж швидке виявлення мети, як і в відкритих коліматорі, але більш точне. Діапазон поля зору ставить цю модель на передній план. На відміну від коллиматоров, оптичний приціл Delta Optical Stryker HD 1-6x24 дозволяє розпізнати мета і зробити точний постріл на набагато більших відстанях, використовуючи 6-кратне збільшення.

Закриті низькопрофільні барабани поправок запобігають випадкове зміна налаштувань прицілу. Установка нуля після пристрілки не вимагає додаткових інструментів - як тільки сітка буде правильно встановлена, просто підніміть барабан і встановіть його в нульове положення і натисніть назад. Крапка, що світиться в центрі хреста забезпечує швидке виявлення цілі на коротких дистанціях. Щоб полегшити швидку зміну збільшення, приціл оснащений спеціальним загвинчують регулювальним важелем.

Сітка DSMR, встановлена в другій фокальній площині, не змінюється при зміні збільшення, змінюється тільки розмір мети. В результаті точка прицілювання на дистанції 300 м перекриває всього 5,28 см від цілі. Сітка, масштабована з 6-кратним збільшенням в метричній системі з градуюванням через кожні 1 MRAD (10 см / 100 м), дозволяє швидко вносити поправки за висоту і поправку на вітер / відхилення, а також оцінювати відстань до цілі. Приціл розроблений в Польщі і проведений в Японії з використанням авіаційних алюмінієвих сплавів.

Характеристики

Тип прицілу
Колір
  • Black
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами