Тактичний медичний рюкзак сумка на пояс ноші складні в чохлі

Тактичний медичний рюкзак сумка на пояс ноші складні в чохлі

Продавець:Так4мед

4.9/5  ( 21 оцінок )

5 900

5 500

Є в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект військового медика 4в1 чудово підійде для військових медиків, фельдшерів, рятувальників.

Медичний рюкзак DERBY SKAT-2
Рюкзак налічує безліч кишень і різних кріплень для будь-якого медичного приладдя. Інноваційна універсальна передня панель швидкого доступу дозволяє почати допомогу пораненому не відкриваючи рюкзак - одягнути рукавички, взяти ножиці, дістати турникет. Основне відділення рюкзака відкривається одним рухом.
Рюкзак має три знімні різнокольорові контейнери для медикаментів або іншого медичного приладдя, виготовлені з матеріалу OXFORD 600D, об'єм кожного контейнера 5 літрів. Контейнери мають прозорі кришки. Вкладиші для нотаток зроблені з білої плівки, що не промокає, і вкладені в прозору кишеню кожного контейнера. Також всередині рюкзака є три об'ємні та дві плоскі сітчасті кишені на блискавці, гумові стрічки різного розміру та знімна ампульниця/органайзер на 48 комірок різного розміру.
На всіх стінках рюкзак має систему кріплень "MOLLE". Передня об'ємна кишеня відкривається на 180 градусів і має всередині кишеню на блискавці та гумові кріплення з комірками різного розміру. По обидва боки рюкзак має об'ємні кишені з гумовими кріпленнями всередині для фіксації турникетів, бандажу тощо. Верхня об'ємна кишеня також має гумові кріплення різного розміру. Усі стінки рюкзака мають додатковий захист із ущільнювачем завтовшки 5мм. На правій плечовій лямці рюкзака є фастекс для швидкого скидання рюкзака.

Сумка для пояса DERBY CrossBag-1.
Також як і рюкзак, сумка зовні має кишені швидкого доступу і дозволяє почати допомогу пораненому не відкриваючи сумку - одягнути рукавички, взяти ножиці, дістати турникет. Зовні і всередині сумка має безліч кишень і різних кріплень для різних медичних речей. На дні сумки є стрічки MOLLE, до яких можна пристебнути різноманітні аксесуари, у тому числі ноші у чохлі. Регульований з двох сторін поясний ремінь дозволяє носити сумку на поясі та на грудях.

Ноші медичні безкаркасні в чохлі DERBY HM-2.
Полотно нош у розгорнутому стані має розмір 192х65 см і дозволяє переносити пораненого в повному екіпіруванні загальною вагою до 160кг. Конструкція нош має 6 петель для зручного транспортування пораненого силами від 1 до 6 рятувальників. Для зручності використання ноші мають позначки: у вигляді ромба для зони голови; фіксуючі ремені мають позначки на краях строп. Поранений фіксується на ношах за допомогою ременів шириною 40мм та фастексів. Ноші виготовлені з міцного матеріалу Polyester 600D PU (Oxford). Даний матеріал міцний, легкий, водостійкий, швидко очищається, можна прати у пральній машині. Основна вага розподіляється на стропи шириною 40мм, які міцно прошиті під дном носилок по всій довжині та ширині. Усі важливі місця кріплення строп посилені міцними швами "зігзаг". Ноші складаються в невеликий чохол, розміром як індивідуальна аптечка - 21х14х10см. Чохол виготовлений із матеріалу Cordura. Чохол кріпиться до медичного рюкзака або інших речей за допомогою системи MOLLE. Спереду чохол має стрічки системи MOLLE, верхня стрічка бордового кольору, для швидкої ідентифікації нош.

Зверніть увагу, медичні препарати та інші речі, зображені на фото, не входять до комплекту військового медика 3в1!

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Cordura
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Вага
  • 3
Гарантія
  • 1 місяць
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами