Тактична військова форма убакc + штани, мультикам, розмір XXL

Тактична військова форма убакc + штани, мультикам, розмір XXL

Розмір: 2XL

Продавець:ТЕХНОХАБ

4.8/5  ( 48 оцінок )

2 950

1 450

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект тактичної військової форми камуфляжу MultiCam (убакc + штани ) на літню погоду від турецького виробника добре маскує на різних місцевостях: міській, степовій, лісовій. Крім того, завдяки камуфляжному малюнку він розсіює силует солдата, не даючи противнику сфокусуватися.

Принт камуфляжу MultiCam був розроблений для ефективного візуального маскування та маскування у ближньому ІЧ-діапазоні у великій кількості природних ландшафтів у різні пори року. Він успішно пройшов безліч польових випробувань та тестувань і в 2010 році став офіційним камуфляжем Армії США для всіх військових операцій в Афганістані. Забарвлення MultiCam – це перевірене маскувальне рішення для різних ландшафтів.

Як працює MultiCam

Принти сімейства камуфляжів MultiCam враховують те, як людське око та мозок сприймають форму, об'єм та колір. Так як колір сприймається лише невеликою ділянкою людського ока, мозок багато в чому "допрацьовує" картинку. Унікальний дизайн MultiCam у високій роздільній здатності використовує цей принцип і допомагає людині "бачити" цей камуфляж як частину фону.

MultiCam при маскуванні більше покладається на ефект злиття, а не традиційний ефект контрасту. Це дозволяє їм добре працювати у різних типах довкілля. Також він допомагає маскуватися навіть на близькій відстані, тоді як інші камуфляжні принти з низьким дозволом у такому разі часто починають виділятися на природному (не піксельному) фоні.

Комплект польової форми складається з тактичної сорочки Убакс UBACS та штанів анатомічного крою та відзначається легкістю та стійкістю до розривів. Крім того, матеріал, з якого пошитий військовий одяг, захищає від бруду та вологи.

Ця турецька фабрика є одним з провідних виробників та постачальників військового одягу, амуніції та повсякденного одягу в Європі. Вся продукція компанії проходить перевірку на витривалість максимальними навантаженнями в різних ситуаціях, тому як товар цього виробника можна не сумніватися.

Тактична сорочка Убакс UBACS – гібрид кофти, сорочки та верху від військової форми. Також її можна носити відкрито, одягати під куртку чи кофту. Вона створена для носіння під бронежилетом або розвантажувальною системою, тому на грудях і спині немає виступаючих частин або кишень.

Рукави ж зшиваються з камуфляжної тканини, яка не демаскує і захищає від дрібних механічних пошкоджень. До того ж, на рукавах розміщуються кишені. Рукави виготовлені із щільного матеріалу ріпстопа на основі бавовни. Такий матеріал практично не рветься. Основна частина сорочки - сітчастий дихаючий матеріал Coolmax зі 100% поліестеру. Він м'який на дотик, швидко відводить піт від тіла та добре пропускає повітря.

Комір-стійка має коротку блискавку, що дозволяє тримати шию відкритою, манжети регулюються за допомогою ремінців на липучках.

Крій у даної моделі анатомічний, що сприяє максимальній свободі рухів.

На рукавах є тактичні накладні кишені із клапанами на липучках. На них розміщено платформи велкро для кріплення шевронів.

Основна частина оформлена у світло зеленому кольорі, рукави – камуфляж олівії.

Бойові тактичні штани призначені для носіння в польових умовах та виконання завдань спеціального призначення. При їх розробці було враховано досвід світових виробників тактичного одягу. Штани прямого, вільного крою для комфорту та свободи руху.

Забарвлення штанів оригінальне і маскують як у видимому, так і в ІЧ-спектрі.

Основна тканина складається з синтетичних та натуральних тканин. Фактура тактичних штанів забезпечує міцність, легкість та чудові «дихаючі» властивості.

Наявність у складі тканини бавовни забезпечує гігієнічні властивості - хороша гігроскопічність - можливість швидко вбирати і віддавати вологу, повітропроникність та паропроникність, помірна теплозахисність.

На передніх половинках штанів розташовані зручні підкрійні кишені з легким та швидким доступом до них. На бічному шві на рівні стегна розташовані накладні кишені збільшеного обсягу. На задніх половинках штанів розташовані прорізні кишені. Низ штанів має утяжку зі шнуром у кулісі.

Крій ергономічний. Він повністю підлаштовується під фігуру людини і не стискує руху.

Застосування передових технологій, хороших матеріалів та дизайнерських напрацювань робить штани Турецького виробника незамінними під час виконання тактичних завдань.

Колір – камуфляж мультикам.


Размер Рост , см Вес, кг
48 - S 170 - 180 63 - 69
50 - M 171 - 189 70 - 76
52 - L 171 - 189 77 - 83
54 - XL 171 - 189 84 - 92
56 - XXL 171 - 189 93 - 101
58 - XXXL 171 - 189 102 - 110

Характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Колір виробу може відрізнятися через налаштування монітора.

Характеристики

Розмір
Призначення
  • Для охорони
  • Для полювання
  • Для поліції
  • Для рибалки
  • ЗСУ
  • Загальновійськові
Кількість в упаковці, шт
  • 2
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами