Протиударні подушки для каски FAST та Mich (Фаст, Міч), Зелений (15216)

Протиударні подушки для каски FAST та Mich (Фаст, Міч), Зелений (15216)

Продавець:Traveller

4.8/5  ( 399 оцінок )

1 745

1 495

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шолом здатний як ефективно захищати від зовнішніх впливів, так і бути незручним у носінні через його твердий матеріал. Внутрішні підкладки, що амортизують, вже давно не справляються зі своїм цільовим завданням? Накладки для шолома FAST, Mich нададуть йому властивості максимального захисту та зручності використання! Подушки з ефектом пам'яті двох рівневий набір. Перший рівень кріпиться до шолома на двосторонні липучки, що є в комплекті. Другий рівень можна використовувати додатково для індивідуального припасування під розмір голови. Завдяки такому універсальному підшоломнику ви легко підганяєте розмір залежно від обладнання, що використовується на шоломі, навушників з оголов'ям і т.д.
 Ступінь ушкоджень від удару чи іншого зовнішнього впливу залежить як від його сили, а ще й площі впливу. Таким чином, щоб шолом міг не тільки зупиняти механічні удари, але ще й ефективно їх поглинати та розсіювати по максимальній площі, він повинен бути оснащений м'якими накладками. Накладки для шолома створені зі спеціального матеріалу, який здатний запам'ятовувати форму поверхні, що торкається до нього. За рахунок цього такі накладки однаково зручні у використанні людей різної форми кісток черепа. Також підкладки для шолома здатні вбирати вологу і швидко висихають, не створюючи на шкірі голови натертостей і подразнень. Набір забезпечує підвищений комфорт та захист голови. Поставляється комплектом разом із липучками, що дозволяє замінити вже встановлені подушки або доповнити для зручнішого носіння. У системі підкладки шолома використовується перевірена технологія піни Zorbium, що забезпечує передовий ударний захист та максимальний комфорт.

Характеристики

Колір
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами