Жилет Британської Армії Osprey MK4 MTP

Жилет Британської Армії Osprey MK4 MTP

Продавець:Zadrotik

3.6/5  ( 18 оцінок )

12 077

10 266

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Osprey MK4 є штатним бронежилетом британської армії. За час використання під час бойових дій в Іраку та Афганістані показав свою надійність, практичність, гігієнічність та високі захисні властивості.

У цей бронежилет можна вставити бронеплити або кевлар (не входять до комплекту поставки). Вся вільна поверхня бронежилету покрита стропами MOLLE для кріплення різноманітних підсумків та інших необхідних інструментів.
Забарвлення жилета MTP (multi terrain patern) ефективно показало себе у безпосередньому застосуванні різних природних ландшафтах.
Верх жилета виконаний з міцного та водовідштовхувального матеріалу Cordura 1000D. Потовідвідна 3D підкладка з поліестеру, внутрішня частина покрита м'якою демпферною підкладкою з добре продуманою вентиляцією.
Бронеплити вставляються в сам жилет, що є незаперечним плюсом - тобто жилет одночасно стає повноцінним бронежилетом, внаслідок чого відпадає необхідність одягати розвантаження поверх бронежилета. Також у жилеті передбачені кишені для кевларових пакетів. Внутрішні кишені дозволяють розміщувати бронеплити розміром 25х30 та 30х35 см, у бічні кишені можна укладати плити розміром 10х15 см.
Міцний пояс на велкро-липучці з додатковою фіксацією фастекс застібками.
Жилет укомплектований чотирма підсумками для зберігання гвинтівкових магазинів або інших необхідних інструментів: два підсумки з відкритим верхом, еластичними утяжками і два підсумки з клапаном на липучці. Усі підсумки мають дні люверси для відведення надлишків вологи.

Кевларові пакети до комплекту не входять
Розмір: 180/104

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами