Акумулятор Valken LiPo 11.1V 1200mAh 30C Energy 2-Cell Battery Pack

Акумулятор Valken LiPo 11.1V 1200mAh 30C Energy 2-Cell Battery Pack

Продавець:Zadrotik

3.6/5  ( 18 оцінок )

1 871

1 591

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Літій-іонно-полімерні (LiPo) акумулятори є наступниками відомих літій-іонних (LiIon) акумуляторів. Головною перевагою LiPo акумуляторів, безперечно, є співвідношення ємності та розміру.

Вкрай важливо пам'ятати, щоб не розряджати LiPo-батарею до рівня нижче 3 на елемент і не перевантажувати більше 4,2 на елемент. Ще однією перевагою пакетів LiPo є невеликий відсоток саморозряду. Невикористана упаковка втрачатиме приблизно 3-5% енергії на місяць. Важливо звертати увагу на невикористану упаковку, так як існує ризик того, що в результаті невикористання протягом тривалого періоду часу вона може розрядитися нижче допустимого мінімального значення (3 на елемент), і можуть відбутися ненавмисні хімічні реакції, які призводять до погіршення властивостей пакета, включаючи постійне пошкодження та, у крайніх випадках, пожежу. Невикористана упаковка LiPo має бути заряджена в середньому на 70%.

При правильному використанні пакет LiPo має період експлуатації загалом 500-700 циклів. Важливим фактором є температура, де можуть працювати блоки LiPo. На відміну від інших батарей, елементи LiPo добре працюють за низьких температур. Однак їх слід заряджати за кімнатної температури. Щоб підтримувати гарний стан батарей LiPo, необхідно балансувати їх під час заряджання за допомогою сервісного роз'єму, який є в більшості пакетів LiPo (добрий зарядний пристрій LiPo оснащений вбудованим балансувальником).

Довжина: 118 мм х 20мм х 9 мм; 118 мм х 20 мм х 5 ммБатарея: LiPo

Ємність акумулятора: 1200 мАг

Напруга батареї: 11,1 v

Розрядна напруга: 30C

Конектор: DEANS/T-connect

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами