Тактичний рюкзак Vertx EDC Commuter Sling 2.0 VTX5011

Тактичний рюкзак Vertx EDC Commuter Sling 2.0 VTX5011

Продавець:Zadrotik

3.3/5  ( 15 оцінок )

9 983

8 486

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Vertx Commuter Sling - універсальний одноденний рюкзак, яким можна користуватися в місті і на природі. Це друга генерація з невеликими змінами і доповненнями.

Рюкзак зберіг всі риси рюкзаків Vertx: непомітний вид, моментальний доступ до зброї і приховану під переднім клапаном панель MOLLE / VELCRO.

Vertx має обсяг 23 літрів і розміри: 48 x 33 x 15,24  см, що дозволяє без праці розмістити весь ношений EDC набір, ноутбук, запас води та інші необхідні в одноденному поїздці речі.

Два бігунка відкривають передній кишеню, який оперативно відкриває доступ до другої лицьовій панелі зі стрічками MOLLE / VELCRO. Присутні приховані блокувальні кнопки для того щоб ніхто інший крім Вас не зміг відкрити цю кишеню. Так що цінні речі під надійним контролем.

Центральне відділення має органайзер для дрібниць і безліч кишень. Внутрішня підкладка кишень сумки виконана зі світлого контрастного матеріалу, що дозволяє без зусиль знайти все необхідне вміст в умовах слабкої видимості. І, до речі, вона ж є і VELCRO панеллю, що дозволяє кріпити окремі підсумки. В кишені є додаткові стропи для транспортування об'ємних речей (шлем, фліс, взуття і тд.). Так само вміщує в себе стандартні бронепластини (продаються окремо).

Передбачена вбудована прихована ручка рюкзака у вигляді прямокутної панелі. А також є лямка для перенесення рюкзака з тильного боку. Матеріал рюкзака дуже міцний, використовується якісний нейлон.Спинка сумки не сітчаста, а виконана зі спіненого матеріалу 3D-формовки для кращої вентиляції. М'які нескользящие наплічники і раніше підбито вентильованого сіткою, підвищуючи комфорт шкарпетки рюкзака в жарку погоду. На лямках передбачені фастекси швидкого скидання плюс стабілізаційний нагрудний і поясний ремінь.

Розміри:

Зовнішні - 48 x 33 x 15,24  см

Обсяг - 23 літрів.

Матеріал: 330 і 210 Denier CORDURA®

Вага сумки посилання – 1, 53 кг.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами