Сумка Vertx Tourist Sling VTX5085

Сумка Vertx Tourist Sling VTX5085

Продавець:Zadrotik

3.3/5  ( 15 оцінок )

7 088

6 025

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Міні-сумка Vertx Tourist Sling дозволяє транспортувати вогнепальну зброю і багато іншого, маючи при цьому цивільний вигляд. Головною особливістю є блискавичний доступ до збройового відсіку рюкзака, надаючи можливість користувачу оперативно застосовувати зброю в екстреній ситуації.

За своїми габаритами рюкзак дозволяє переносити планшет розміром 11 ". Компанія Vertx передбачила вбудовану приховану ручку рюкзака у вигляді прямокутної панелі. Матеріал сумки дуже міцний, використовується якісний нейлон.

Центральний відділ має багато кишень під різні дрібниці. Фурнітура японської компанії YKK.

Другий великий відсік призначений для розміщення різних кобур і кріплень із серії Tactigami від Vertx (Продаються окремо). Внутрішні стінки відділу виконані з Velcro матеріалу.

Нестандартне рішення компанії Vertx, зробити відсік де можна розмістити бронепластини розміром 25х30см, розмістивши сумку на грудях. Для швидкого доступу до відділу зі зброєю спеціально передбачена запатентована система Rapid Access Tab, що представляє собою велику ручку для екстреного відривання відсіку.

З тильного боку сумки Vertx Tourist Sling знаходиться 3D-панель з фірмовим логотипом Vertx для зручної та комфортної носки. Також виробник передбачив можливість використання сумки з вбудованим броні-елементом в якості балістичного щита. Є можливість закріплювати сумку на ручці дорожньої валізи.


Характеристики:
Розміри: 25 x 30 x 13 см
Обсяг: 6 літрів
Блискавки YKK
Матеріал: Cordura / Nylon
Фастекси: D-Flex

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами