Рюкзак Eberlestock X31 LoDrag II Pack

Рюкзак Eberlestock X31 LoDrag II Pack

Продавець:Zadrotik

3.4/5  ( 15 оцінок )

19 348

16 446

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Eberlestock X31 LoDrag II Pack розроблений як функціональний, легкий тактичний рюкзак, який включає піхви розміром зі зброю, раму Gossamer, відділення для ноутбука чи документів.

Рюкзак виготовлений з нейлону Ripstop щільністю 420 деньє. Тканина відрізняється гарною зносостійкістю та водонепроникністю.

Рюкзак поставляється в комплекті з полікарбонатною рамою Gossamer, яка забезпечує достатню підтримку та підходить для перенесення важких вантажів. Раму Gossamer за бажання можна замінити алюмінієвою рамою Intex II (не входить до комплекту). Крім профільованої рами, спинку формують вставки з пінки і об'ємна сітка, що швидко сохне.

Рюкзак оснащений піхвами, які підходять для різних типів зброї: від рушниць до гвинтівок типу AR. У верхній частині зброя фіксується двома клямками фастекс.

Містке основне відділення рюкзака може бути розділене на два відсіки за допомогою відкидної полиці на липучці. Дві блискавки, у верхній та нижній частині, забезпечують зручний доступ до всього внутрішнього простору рюкзака. Усередині відділення кишеня для гідратора та два отвори для виведення назовні гідратаційного шлангу, а також спеціальні відділення для зберігання ноутбука з діагоналлю до 15 дюймів та документів.

Дві зовнішні кишені на блискавці допомагають організувати зберігання всіх необхідних особистих предметів та аксесуарів. Верхня кишеня забезпечена всередині невеликою сітчастою кишенькою на блискавці. Усередині нижньої кишені та на зовнішній частині обох кишень знаходяться стропи MOLLE-10 Padlock від Eberlestock, які на 60% легші за стандартні стропи MOLLE, але при цьому утримують більшість 25-мм MOLLE-сумісних предметів.

Всі блискавки рюкзака Eberlestock X31 LoDrag II мають широкі петлі-пулери з гумовою обплетенням для зручного захоплення.

Дві бічні кишені з еластичними утяжками для зберігання пляшок з водою.

Рюкзак має унікальну контурну форму, яка звужується як зверху, так і знизу, що забезпечує відмінне припасування до тіла. Вміст рюкзака стягується за допомогою пар бокових компресійних ременів, які притягують вантаж догори, і оптимально розташовують його над центром ваги користувача.

Підвісна система універсальна та передбачає можливість регулювання відстані між основою плечових лямок та повністю знімним розвантажувальним поясом. Плечові ремені регулюються по вертикалі та дозволяють індивідуально підігнати їх під будь-який зріст користувача.

Дві бічні ручки для перенесення рюкзака на короткі відстані.

 

Характеристики

Матеріал: нейлон Ripstop 420D

Об'єм: 32,6 л

Розмір рюкзака: 57 х 28 х 30 см

Вага: 3 кг

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами