Рюкзак Eberlestock Terminator Pack

Рюкзак Eberlestock Terminator Pack

Продавець:Zadrotik

3.4/5  ( 15 оцінок )

29 051

24 694

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Terminator Eberlestock - це високотехнологічний місткий рюкзак американського виробництва, виконаний з 1000 кордури.  У комплекті чохол для зброї (85х17х8.5) і чохол-дощовик. Надійний рюкзак оснащений продуманою системою кріплення, вентильованої спини і величезною безліччю продуманих кишень для розміщення спорядження, гідратору та інших тактичних аксесуарів.

Terminator є універсальним рюкзаком, здатним винести великі навантаження. Він оптимізований для розвідника, снайпера. Має унікальну шарнірну задню внутрішню стінку, що дозволяє носити зброю за спиною. При відсутності зброї, стінка притискається до рами, що дозволяє збільшити внутрішній простір. Карман на верхній передній частині має стандартну MOLLE систему. Відстібаються великі бічні кишені, що призначені для розміщення сошок і інших довгих предметів.

Рюкзак розкладається так само, як і Operator, але замість вбудованого модуля для носіння зброї має звичайний модуль з регульованим об'ємом.

Доступ до основного відділення спереду і зверху. Кришка на задній частині основного модуля відкривається, що дозволяє розмістити там піхви або зброю.

В комплекті чохол дощовик.

Матеріал: 1000D Cordura

Розміри: 58,4 х 30,4 х 25,4 см
Обсяг (л): 90
Матеріал: нейлон 1000D
Вага: 3,90 кг

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами