Тактичний всепогодний набір Rite in the Rain Tactical Ring Binder Kit

Тактичний всепогодний набір Rite in the Rain Tactical Ring Binder Kit

Продавець:Zadrotik

3.4/5  ( 15 оцінок )

4 342

3 691

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Tactical Ring Binder Kit - набір із всепогодного папера у папці-переплеті, ручкою All-Weather Pen, 8-м двосторонніх карток з тактичними довідками та захисний чохлом. Блокноти Rite in the Rain від американської компанії JL. Darling Corporation призначені для використання в будь-яких погодних умовах, оскільки в них використовується захищений від вологи папір.

Блокнот рекомендується використовувати з простим олівцем або ручкою Rite In The Rain - тільки в такому разі гарантується збереження написаного при намоканні. Перманентне чорнило ручки пише крізь воду, піт, жир і бруд без злипання або розмазування. Блокнот виготовлений із практично незнищенного, жорсткого сполучного матеріалу Polydura, який відводить вологу, плями від ваших надійних нотаток. Аркуші обєднуються 6-ма нержавіючими кільцями.

На форзаці із двох сторін має лінійку та важливі цифрові значення. Також на ньому є внутрішня кишенька із прозорого матеріалу. У збройних силах важлива точність - тактичні карти кріпляться прямо до вашої папки з кільцями, виявляючись цінним інструментом у польових умовах. Чохол виготовлений з Cordura, має 4 внутрішні кишені для письмового приладдя, 1 кишеню для ручки, 1 внутрішню велика кишеня та застібається на міцну застібку-блискавку.

Кількість аркушів у блокноті: 50

Кількість карток: 8

Розміри: 17 см х 24 см х 4,5 см

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами