Сумка для пістолета Danaper Defender

Сумка для пістолета Danaper Defender

Продавець:Zadrotik

3.4/5  ( 15 оцінок )

1 996

1 697

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Поясна сумка DANAPER Defender – класична сумка, основне призначення якої – бути надійним помічником у питанні самозахисту. Приховане носіння короткоствольної вогнепальної зброї, завдяки DANAPER Defender, стає легким та комфортним.

Сумка має систему швидкого доступу, що дозволяє швидко дістатись зброї, навіть у незручних умовах (за кермом, однією рукою, у тісних приміщеннях або натовпі).

Конструкція дозволяє використовувати її як правше, так і лівше. Фіксація пістолета у відділенні для зброї відбувається за допомогою еластичної стропи на задній стінці сумки.

На лицьовій стороні сумки в основному відділенні розташовані еластичні фіксатори для додаткового магазину. На дні розміщено півкільце для кріплення страхувального шнура пістолета.

Фасад сумки DANAPER Defender має клапан, під яким розташована плоска кишеня. На внутрішній стороні клапана розміщено прозоре відділення для документів, що має стрічку-фіксатор для запобігання випадковому випаданню. Під клапаном розташовується об'ємна кишеня для різних дрібниць власника. По обидва боки зовнішньої кишені розташовані накладні кишені із клапанами на кнопках. Основна функція цих кишень - приховати контури рами затвора пістолета, що всередині. Це актуально при використанні великих зразків засобів самозахисту, таких як Форт 17, Gloсk 17/19 та інші.

Фастекс ременя зафіксований у положенні поблизу самої сумки, що дозволяє контролювати його в екстремальній ситуації. Стрічка відкриття закріплена на велкро (липучку) та продубльована кнопкою, що перешкоджає випадковому відкриття відділення для зброї. Ремінь для пояса виготовлений з поліамідної стропи шириною 38 мм, довжини якої достатньо для носіння сумки на грудях через плече.

Габарити:

Висота 17 см;

Ширина 35 см;

Глибина 11 см;

Матеріали:

Тканина Nylon 1000D Cordura

Фурнітура - Пластик, блискавки YKK

Характеристики

Колір
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами