Рюкзак Eberlestock G2М Gunslinger II Pack

Рюкзак Eberlestock G2М Gunslinger II Pack

Продавець:Zadrotik

3.4/5  ( 15 оцінок )

23 537

20 007

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель Eberlestock G2 - це наступна сходинка еволюції популярного рюкзака GS05M Gunslinger.
Обидва цих рюкзака широко використовуються у всьому світі бійцями елітних підрозділів, силами охорони правопорядку, а також цивільними особами, снайперами, стрілками-спортсменами і просто звичайними хлопцями, які цінують неймовірну практичність і універсальність рюкзаків Eberlestock.
Даний рюкзак середнього розміру обладнаний заднім чохлом для перенесення гвинтівки значних габаритів або з громіздкою оптикою.
Широкий чохол, виконаний за типом піхв, також може бути успішно використаний як відсік для перенесення ноутбука або військової радіостанції.
Завдяки тому, що чохол широкий як у верхній, так і в нижній частині, користувачі рюкзака можуть переносити в ньому гвинтівку як вгору, так і вниз прикладом.
Так само, як і рюкзаки Eberlestock G4 Operator, модель G2 може завантажуватися як через верх, так і фронтально, що робить його ще більш зручним і багатофункціональним.
Новітня версія рюкзака G2 поставляється з внутрішньою рамою типу Intex-II.
Рама Intex-II - це власна інноваційна розробка компанії Eberlestock; вона перевершує за своїми показниками як традиційні зовнішні, так і внутрішні рами, з'єднавши в собі краще від обох типів конструкції: структуру зовнішньої рами без зайвої гучності при мінімальній вазі, а також щільність посадки і комфорт, характерний для рам внутрішнього типу.
Рама Intex-II забезпечує рюкзаку Gunslinger II новий рівень підтримки і стабільності, роблячи його компактним і надійним засобом для перенесення навіть важких вантажів.
Обсяг, л: 44
Розмір: В 55,9 x Ш 25,4 x Д 20,3 см
Вага: 4,00 кг

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами