Тактичні штани STS СПН Combat Pro Crye Precision 46/4

Тактичні штани STS СПН Combat Pro Crye Precision 46/4

Продавець:Старюд

7 600

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Штани тактичні СпН Combat Pro MULTICAM® ORIGINAL - це штани, розроблені спеціально для співробітників силових відомств для активного використання в різноманітних бойових ситуаціях, які не будуть заважати та сковувати рухи, а працівник у них почуватиметься максимальних комфорт. Штани виконані з оригінальної тканини Cry Precision MULTICAM. 

Штани виконані з інтегрованими знімними наколінниками (наколінники продаються окремо), з можливістю підгонки під користувача, за допомогою еластичних строп. Таке рішення гарантує комфортне носіння і забезпечує високий ступінь захисту такої травмонебезпечної зони, як коліна. Штани мають ергономічний крій і широкий регульований пояс, що дає змогу налаштувати їх і носити без ременя.

Підрегулювавши еластичні ремінці на липучці, можна ідеально налаштувати об'єм штанів під себе. Штани застібаються на ґудзик британського типу, ширінка на блискавці. Зі штанами можна використовувати ремені до 5,5 см завширшки. Поясні шліци обладнані кільцями з паракорду для кріплення додаткового обладнання, такого як страхувальні шнури та рукавички.

Штани мають дванадцять кишень. Дві бічні врізні кишені з відсіком для кліпси ножа, дві задні прикриті клапанами на ґудзику. Дві фронтальні кишені на клапані з липучкою обладнані додатковими підкишеньками для дрібних речей. Дві торцеві, пов'язки на стегнах карго кишені мають два доступи: верхня закривається на клапан з липучкою і бічна, на блискавці, для доступу до змісту кишені в положенні сидячи, наприклад, під час переміщення в авто, в кишені є два підкишеньники, один з яких для магазинів АК або аналогічних за габаритами предметів.

На правій штанині в районі гомілки розташована кишеня під турнікет, на лівій гомілці розташована простора кишеня під ІПП.

Штани обладнані еластичними вставками, що забезпечують комфорт під час активного руху. Всього 6 вставок: на поясі, в паху, над і під колінами. Низ штанини має регулювання на велкро і фіксацію на взуття у вигляді пластикових гачків на еластичній стропі

Характеристики

Розмір
Призначення
  • Загальновійськові
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами