Приціл коліматорний Holosun HE515CT-RD точка 2 MOA + коло 65 МОА

Приціл коліматорний Holosun HE515CT-RD точка 2 MOA + коло 65 МОА

Продавець:AstreiaUpgrade

31 490

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний приціл Holosun HE515CT-RD призначений для встановлення на карабіни на планку Weaver/Picatinny за допомогою швидкознімного кріплення.

Міцний корпус виготовлений із титанового сплаву, завдяки чому прилад має ударостійкість до 1000 г. Приціл має ступінь захисту від води IPX8 і адаптований для роботи за температури від -30°С. до 60°С. Коліматор оснащений прозорими захисними кришками, тому в ситуації, коли вони забруднюються, користувач може відкрити їх і продовжувати використовувати коліматорний приціл.

Модель HE515CT-RD має подвійне джерело живлення. Вона працює від сонячного елемента або батарейки. Сонячна панель підтримує роботу батареї, діє як датчик освітленості (дає змогу пристрою автоматично регулювати яскравість точки залежно від освітлення) і в разі розряджання батареї є незалежним джерелом енергії.

Кнопка (+) відповідає за вибір режимів яскравості. Натискання кнопки протягом 3 секунд перемикає режими. Всього таких режимів два:

Автоматичний режим – у ньому елементи живлення змішані, тобто за яскравого сонячного освітлення приціл використовує сонячну панель для підсвічування марки, а основну батарейку вмикає тільки тоді, коли стемніє або за недостатнього освітлення.

Ручний режим – коли сонячна батарея вимкнена, а рівень яскравості налаштовується кнопками.

Функція Shake Awake дає змогу оптиці автоматично переходити в сплячий режим, коли пристрій не виявив будь-якого руху або вібрації за певний час, програмований оператором. Однак, щойно пристрій відчує рух, він автоматично ввімкнеться в останньому використаному режимі яскравості. Ця функція допомагає продовжити час автономної роботи і гарантує, що пристрій увімкнений і готовий, коли це необхідно.

Система Holosun MRS (Multi-Reticle System) пропонує користувачеві гнучкість у використанні прицілу, даючи змогу швидко вмикати або вимикати будь-яку сітку і застосовувати саме ту, яка потрібна для роботи: точка 2 MOA, коло 65 MOA, точка + коло.

Технологія Super LED забезпечує універсальний діапазон налаштувань яскравості сітки від сумісного з нічним баченням до яскравого денного світла. Світлодіоди Holosun Super LED вирізняються надефективним енергоспоживанням, що забезпечує термін служби батареї до 50 000 годин.

Особливості:

Відсутність паралакса при необмеженому віддаленні вихідної зіниці.

Титановий корпус.

Прицільна марка змінна: коло 65 МОА з точкою 2 МОА/коло 65 МОА/точка 2 МОА.

Підсвічування прицільної марки: червоне.

Рівні яскравості: 10 рівнів для денного освітлення і 2 рівні для використання з приладами нічного бачення.

Лінзи мають багатошарове покриття.

Характеристики

Тип прицілу
Колір
  • Black
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами