M-Tac штани польові ріп-стоп MC 2XL/R

M-Tac штани польові ріп-стоп MC 2XL/R

Розмір: 2XL

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 330 оцінок )

2 193

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


 M-Tac штани польові мають вільний крій. Цікаві тим, що на стегнах кишені брюк мають великий об’єм і розташовані нижче зі зміщенням вперед, що зручніше при носінні тактичних кобур чи підсумків.

Особливості: -Регулюються по талії;
-Дві кишені на стегнах;
-Дві бічні кишені на гудзиках;
-Широкі петлі для ременя.
Матеріал: 65% бавовна
35% поліестер  
Фурнітура:: YKK

Технології:
Брюки пошиті з тканини з обробкою NIR, яка понижує відображаючі властивості матеріалу в ІК-діапазоні. Інфрачервона (NIR) Технологія використовується Американським Міністерством оборони, щоб зменшити можливість виявлення електронно-оптичними датчиками NIR. Ці пристрої фотокатода не виявляють інфрачервоні радіаційні промені. У NIR-формах використовується спеціальна тканина, яка дозволяє солдатам знаходиться на тому ж самому температурному рівні як і навколишній ландшафт, таким чином їх важче виявити. Технологія NIR також робить форми менш видимими в навколишньому середовищі з низьким освітленням, зменшуючи відбиття світла.

M-TAC ШТАНИ ПОЛЬОВІ РІП-СТОП MC


Модель польових штанів в кольорі MC від M-TAC – це поєднання продуманого крою та якісного матеріалу. Штани з легкістю впораються з функціями як повсякденного, так і тактичного одягу.



Продукція бренду М-ТАС недаремно має попит не тільки серед цивільних любителів тактичного стилю в одязі, а й серед військових і тих, хто багато займається outdoor-активністю. Надійні матеріали, продуманий функціональний крій і висока якість виробів бренду виводить їх на один рівень з продукцією закордонних виробників. Тоді як вартість залишається більш доступною.

Особливістю даної моделі є те, що вона пошита з легкої тканини ріп-стоп (60% бавовна, 40% поліестер) з обробкою NIR. Дана тканина має оптимальне співвідношення зносостійкості та повітропроникності, а обробка NIR знижує відображаючі властивості матеріалу в інфрачервоному діапазоні й зменшує можливість виявлення солдата електронно-оптичними перетворювачами NIR. Технологія NIR також робить форму менш видимою в навколишньому середовищі з низьким освітленням, зменшуючи відбиття світла.

Звичайно, основна цільова аудиторія даної моделі – це військові. Штани легкі, не сковують рухів і водночас мають високу зносостійкість. Крім польових умов, сфера застосування таких штанів надзвичайно широка: тренування, практична стрільба, походи. Модель також підійде співробітникам силових структур.





Штани мають вільний крій, завдяки чому не сковують рухів і комфортні у використанні.



Штани застібаються на блискавку і ґудзик. Вся фурнітура – від всесвітньо відомої компанії YKK (Японія).

Зручні широкі кишені дозволяють вмістити необхідний мінімум речей. Штани обладнані чотирма кишенями:

- 2 набедрені кишені «карго» з клапанами на ґудзиках;







Набедрені кишені штанів мають великий об'єм і розташовані трохи нижче, ніж зазвичай в подібних моделях, зі зміщенням вперед, що зручніше при носінні тактичних пов'язках кобур і підсумків.

- 2 бокові брючні кишені.



Широкі ремінні петлі розраховані на носіння ременя шириною до 80 мм.



Штани обладнані зовнішніми відділами для наколінників, які дозволяють розмістити в них м'які вставки-наколінники (в комплекті не йдуть).







Низ регулюється по ширині за допомогою еластичного шнура, протягненого по самому краю штанин.



Місця, найбільш схильні до стирання, посилені подвійним шаром тканини.







Насамкінець варто зазначити, що модель польових штанів в кольорі MC від українського бренду M-TAC – це відмінне поєднання технологій, зручності, практичності та зносостійкості. Такі штани прекрасно підійдуть не тільки військовим і співробітникам поліції, а й усім любителям якісних і функціональних речей. Дана модель забезпечить Вам свободу рухів, зручність і надійність.  


Характеристики

Розмір
Призначення
  • ЗСУ
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами