M-Tac штани Sturm Gen.I NYCO Extreme Multicam 28/30

M-Tac штани Sturm Gen.I NYCO Extreme Multicam 28/30

Розмір: 28-30

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 414 оцінок )

7 410

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Штани Sturm Gen.I Nyco Extreme поєднують в собі сучасний дизайн, продуманий функціонал та високоякісні матеріали.  

Пошиті з інноваційної тканини  NYCO EXTREME (57% нейлон, 43% бавовна) від американської компанії BROOKWOOD. Даний матеріал має високі показники міцності, зносостійкості та повітропроникності. Еластичні вставки тягнуться у двох напрямках та гарантують комфорт при активній експлуатації. В області колін дизайнери бренду використали Cordura 500 – надміцний, зносостійкий і легкий у догляді матеріал.

Завдяки продуманому крою штани не обмежують свободу рухів: в них зручно стрибати, бігати, нахилятися, присідати та пересуватися по пересічній місцевості.

Продумані кишені дозволять розмістити необхідний мінімум речей. Конструктивною особливістю даної моделі є подвійні карго-кишені, які візуально не розширюють силует. Також всередині карго-кишень передбачена еластична резинка для кріплення магазина. Брючні кишені оснащені фастексом для регулювання висоти колін. У цій моделі є прикриті клапаном відсіки для вентиляції, які забезпечують відмінну терморегуляцію.

Наколінники з ЕVA-піни гарантують ефективний захист колінних суглобів від ударів та механічних пошкоджень. Пояс штанів регулюється за допомогою стяжки зі стропи Murdock webbing і розрахований на носіння з ременем шириною до 5.5 сантиметрів. Спереду нижче пояса є два D-кільця для кріплення різного спорядження. Об'єм штанин регулюється за допомогою еластичного шнура та велкро клапанів.

M-Tac штани Sturm Gen.I NYCO Extreme забезпечать своєму власнику безкомпромісний функціонал і комфорт під час виконання завдань як у польових, так і в екстремальних умовах міського бою.  

Матеріал:

NYCO EXTREME (57% нейлон, 43% бавовна)

Cordura 500

Фурнітура:

YKK

Особливості:

- Фастекс для регулювання висоти колін;

- Прикриті клапаном відсіки для вентиляції;

- Всередині карго кишень передбачена еластична резинка для кріплення магазина;

- Наколінники з ЕVA-піни;

- Пояс штанів регулюється за допомогою стяжки;

- Velcro-панелі для регулювання штанин по об'єму;


Матеріали із США цінуються свєю високою якістю. Всі тканини ретельно фарбуються, і можна не турбуватися про те, що виріб у подальшому полиняє після прання або вигорить на сонці. Саме до американських виробників тканин звертаються багато відомих модельєрів одягу й аксесуарів.









Завдяки своїм унікальним якостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, сил правопорядку і спеціального призначення. В основному - це матеріали з лінійною щільністю 1000d і 500d. Лінійна щільність - це співвідношення маси нитки матерії і її довжини. Вимірюється в Денье (denier). Ця одиниця виміру загалом застосовується для нейлонових виробів. Відповідно, чим вище цей показник, тим щільніша і важча тканина. Фізико-технічні характеристики CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, роздираюче навантаження близько 150 Н. Стійкість до стирання більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків.

Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA безсумнівно пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA - це міцність, надійність і стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.


Характеристики

Розмір
Призначення
  • ЗСУ
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами