Тактичний рюкзак на 45 л D3-GGL-302 Койот

Тактичний рюкзак на 45 л D3-GGL-302 Койот

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 36 оцінок )

1 444

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак на 45 л D3-GGL-302 Койот

Характеристики : Зносостійка тканина Oxford 800D, з вологовідштовхувальним просоченням 2 відділення + 6 кишень Система MOLLE Регульована лямки для фіксації на поясі та на грудях. Місткість 45 л Вага 1.2 кг Розмір: Ширина 30 см, Глибина 30 см, висота 50 см.  


Великий тактичний військовий рюкзак, об'єм 45 літрів. Належати до типу рейдових рюкзаків. За рахунок своєї конструкції рівномірно розподіляють навантаження, зокрема застосовуються для транспортування речей, запасів, спорядження. Враховуючи умови в яких використовується даний тип рюкзаків, він зроблений з якісної фурнітури та спеціальної зносостійкої та вологовідштовхуючої тканини Oxford 800 D Рюкзак складається з двох відділень ( основне відділення та додаткове відкидне на змійці, яке розтегується окремо за необхідності ), що значно полегшує упаковку речей. Має 2 великі кишені з боків, 1 кишеню в клапані та 3 кишені в лицьовій частині рюкзака. Завдяки безлічі ременів, що регулюються, рюкзак можна ідеально розташувати на спині і за допомогою додаткових ременів і фіксаторів його зафіксувати на поясі і на грудях. Таким чином, основне навантаження перебуватиме в тазовій області, що розвантажить спину та плечі та додасть додаткового комфорту. Спинка рюкзака має ергономічну форму і дихаючі сітчасті елементи. Також є окремі лямки для фіксації каремату і система MOLLE, до якої можна закріпити додаткові підсумки.

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Матеріал
  • Нейлон
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Вага
  • 1.2
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами