Водовідштовхувальні зимові вітрозахисні Softshell тактичні на флісі рукавички Піксель 9004-L

Водовідштовхувальні зимові вітрозахисні Softshell тактичні на флісі рукавички Піксель 9004-L

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

390

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Водовідштовхувальні зимові вітрозахисні Softshell тактичні на флісі рукавички Піксель 9004-L

Ці рукавички, сумісні із сенсорним екраном та протиковзкі, оснащені силіконовими накладками, які покращують зчеплення, дозволяючи використовувати смартфон для прокручування та виконання основних операцій без необхідності знімати рукавички. Регульовані манжети забезпечують щільне прилягання до рук і запобігають потраплянню снігу всередину. Еластична стрічка та трикотажні манжети дозволяють індивідуально регулювати розмір. Крім того, бавовняну тканину на манжетах можна використовувати для витирання поту, не знімаючи рукавичок. Ці рукавички ідеально підходять для різноманітних видів активного відпочинку.

Наші водовідштовхувальні вітрозахисні рукавички, що дихають, мають тришарову конструкцію Softshell, що складається із зовнішньої тканини, мембрани та підкладки з флісу, яка створює ідеальну другу шкіру для ваших рук. Використовуючи новітню технологію створення рукавичного шару, ці рукавички дозволяють парам вашого тіла дифундувати через матеріал, ефективно блокуючи потрапляння крапель дощу та вітру.

Вони не тільки модні та зручні, але також підходять для холодного зимового відпочинку, їзди на велосипеді, водіння, піших прогулянок, бігу, їзди на велосипеді, прибирання снігу, катання на бігових лижах, катання на снігоходах та інших зимових видів активного відпочинку. Незалежно від того, насолоджуєтеся ви відпочинком холодною зимою або займаєтеся інтенсивними видами спорту на відкритому повітрі, наші вітрозахисні рукавички дихають - надійний вибір. Вони пропонують відмінну функціональність, зручність носіння та стильний зовнішній вигляд.

Характеристики

Розмір
Сезон
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами