Підсумок для фляги чохол койот 7020

Підсумок для фляги чохол койот 7020

Колір: Койот

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

470

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Підсумок для фляги чохол койот 7020

Якщо ви вирушаєте у похід, у похід, берете участь у заходах на свіжому повітрі, чохол для пляшки з водою стане незамінним супутником. Міцна конструкція, сумісність з MOLLE та оптимальний розмір роблять його практичним та зручним рішенням для безпечного носіння пляшки з водою.

Чохол для пляшки з водою - надійний та універсальний аксесуар, призначений для любителів активного відпочинку та професіоналів. Цей чохол, виготовлений із міцної тканини щільністю 1000D, забезпечує виняткову довговічність та стійкість до зносу. При вазі всього 120 грамів він легкий і не стане зайвим навантаженням на ваше спорядження. Це робить його ідеальним для тих, хто цінує мобільність та простоту перенесення під час пригод на природі. Ця сумка, оснащена системою MOLLE, легко кріпиться до рюкзаків, жилетів, ременів або іншого обладнання з лямками MOLLE. Ця сумісність дозволяє налаштовувати варіанти зберігання, гарантуючи, що пляшка з водою завжди буде під рукою. У цій сумці діаметром приблизно 10 см та висотою 23 см достатньо місця для надійного зберігання пляшки з водою. Розміри ретельно продумані, щоб умістити більшість пляшок із водою стандартного розміру, зберігаючи у своїй легкий доступом до них.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами