Карабін-тримач для пляшок з водою Чорний 2001

Карабін-тримач для пляшок з водою Чорний 2001

Продавець:Військова справа

4.9/5  ( 33 оцінок )

80

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Карабін-тримач для пляшок з водою Чорний 2001

Молле лямки для рюкзака

Цей тримач для пляшок ідеально підходить для надійного кріплення пляшок з водою або інших пляшок до вашого велосипеда, мотоцикла, похідного рюкзака або іншого місця, яке ви тільки можете собі уявити. Він чудово підходить для піших прогулянок, подорожей, риболовлі, піших прогулянок, пікніків, прогулянок чи інших видів активного відпочинку. Це дуже зручний та практичний невеликий пристрій. Унікальний та міцний нейлоновий ремінець на липучці дозволяє легко зняти або додати брелок для ключів, що робить цю застібку надзвичайно універсальною у подорожі. Незалежно від того, чи ви відправляєтеся в похід, чи займаєтеся іншими видами активного відпочинку, він надійно фіксує предмети, роблячи вашу подорож більш плавною і приємною.

Характеристики: Матеріал: двошарова поліпропіленова стрічка 2,5+ пластиковий гачок Розмір у складеному вигляді: 15*2,5 см Вага: 21 г Кольори: чорний, оливково-зелений, хакі. Специфікація: підтримує ремені завширшки до 5 см. Матеріал: нейлонова тасьма із застібкою-липучкою; пластикова пряжка та петля. Нейлонова стрічка має застібку-липучку, що дозволяє швидко та легко відкривати та закривати її. Пластикова пряжка та петля забезпечують надійне з'єднання. Петля має внутрішній діаметр приблизно 27 мм і має отвір, який можна легко надіти на шийку пляшки. Просто потягніть його, щоб він відповідав розміру пляшки, а потім клацніть затискач.

Характеристики

Матеріал
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами