Саундмодератор Zbroyar F.A.S.T. Fast-Attach Suppressor Tactical калібр 223 Rem різьба 1/2-28

Саундмодератор Zbroyar F.A.S.T. Fast-Attach Suppressor Tactical калібр 223 Rem різьба 1/2-28

Продавець:Defense tech

24 000

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплекс Zbroyar F.A.S.T. (Fast-Attach Suppressor Tactical), калібр .223 Rem, різьблення 1/2-28 UNEF створений для того, щоб мінімізувати небажаний вплив шуму від стрільби, а також усунути спалах від боєприпасу 223 Rem - у такий спосіб не допустити демаскування стрільця. У комплекс входять: пламегастель, а також ПСУЗВ (прилад, що знижує звук пострілу).

Кріплення ПСУЗВ на пламегастель здійснюється із застосуванням муфти, оснащеної храповиком. Надійність кріплення забезпечується також і тим, що тут застосовується затиск на поверхнях пламегастеля. Завдяки цьому також досягається можливість досить тривалий час вести швидку стрільбу, хороша повторюваність пострілів, а також оптимальне центрування ПСУЗВ щодо ствольного каналу. Плюс такий метод кріплення дає можливість, коли це потрібно (наприклад, у разі перегріву, а також при забрудненні продуктами згоряння боєприпасу), максимально швидко демонтувати його.

Матеріалом виготовлення ПСУЗВ є високоміцна нержавіюча сталь, що володіє до того ж відмінними термостійкими характеристиками, плюс пристрій виконано зі спеціальним жаростійким покриттям. Пристрій поєднує в собі відносно невелику масу, а також здатність витримувати введення вогню протягом досить тривалого часу. Це досягається завдяки, крім іншого, спеціальному способу виготовлення корпусу - методом зварювання в моноблок.

Від користувача не потрібно проводити скільки-небудь складну внутрішню чистку або обслуговування. Лише в разі забруднення промити спеціальним розчинником нагару. У комплекті, крім самого ПСУЗВ і полум'ягастеля, є все необхідне для встановлення: шайби необхідної товщини в кількості 5 шт, а також чохол із кріпильною системою MOLLE. Відповідно транспортувати комплекс максимально зручно і просто.

Характеристики
Виробник: Zbroyar
Країна виробник: Україна
Вага: 0,535 кг (вага ДТК - 0,115 кг)
Довжина загальна: 175 мм (довжина ДТК - 70 мм)
Дод. інформація: Зовнішній діаметр приладу - 48 мм, Збільшення довжини зброї - 120 мм
Дулове різьблення: 1/2"-28 UNEF
Калібр: 223 Rem
Комплектація: ПСУЗВ, ДТК, 5 шайб, чохол з MOLLE
Матеріал: Нержавіюча сталь
Зниження рівня звуку: 26-30 дБ

Характеристики

Дульна різьба
Модель зброї
Комплект постачання
  • ПСУЗВ ДТК 5 шайб чохол з MOLLE
Калібр
  • 5.56x45 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами