Сумка-рюкзак армійська на колесах 118л. Олива Mil-Tec 13854001

Сумка-рюкзак армійська на колесах 118л. Олива Mil-Tec 13854001

Продавець:Перемога

4.8/5  ( 93 оцінок )

5 777

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка-рюкзак армійська на колесах ОЛИВА 118л MIL-TEC 13854001

Велика дорожня сумка військового зразка.

Інноваційна модель, що поєднує в собі переваги сумки, валізи та рюкзака. Solid - виготовлений із матеріалів найвищої якості, відповідно до суворих вимог військових.

Нові технології у поєднанні з перевіреними рішеннями. Призначений для солдатів, що вирушають на завдання, рекомендується мандрівникам та туристам. Великий вантажний відсік дозволить запакувати багаж для дальньої поїздки, відпустки вдвох і навіть поїздки на вихідні для всієї родини. Підходить для перевезення важкого багажу та спорядження декількома зручними способами залежно від потреб. Він ідеально підходить для польових умов, аеропортів та комерційних свят. Виготовлений з міцного водонепроникного нейлону 1200D.

Дно сумки посилене товстою пластиковою пластиною, що фіксує вантаж, що підвищує стійкість та полегшує упаковку. Великі колеса з композиту дозволяють тягнути сумку, розвантажуючи руки та полегшуючи пересування в аеропортах, вокзалах та вулицях. Нековзний профіль коліс дозволяє тягнути сумку по нерівних тротуарах навіть у полі. Широкі нейлонові ремені для перенесення із застібкою-липучкою забезпечують зручне захоплення валізи.

Зручна з'ємна прив'язь для рюкзака, посилена та набита м'якою піною. Оснащений регульованим нагрудним ременем з регулюванням по висоті. Система швидкого кріплення та від'єднання прив'язі до металевих D-подібних кільців для пластикових карабінів, що самоблокуються. Регулювання довжини ременя. Додаткові пряжки дозволяють миттєво скинути рюкзак. Альтернатива використанню шлейки як зручного плечового ременя.

Металеві D-подібні обручки для кріплення зручних предметів. Чотири бічні транспортувальні ручки дозволяють транспортувати пристрій у вертикальному та горизонтальному положенні обома руками та двома людьми одночасно. Міцне пошиття, посилення зі стрічок у критичних точках гарантують довговічність використання навіть за великої ваги обладнання. Подвійні боковини, посилені піною, захищають багаж від механічних пошкоджень, екстремальних температур та вологи.

Вставки з піноматеріалу можна зняти та використовувати як килимок для сну. Система безлічі кишень та відділень для організації багажу. Дві зовнішні вантажні кишені, три внутрішні кишені на блискавці і потайна кишеня на липучці на клапані. Основне відділення закривається на міцну двосторонню блискавку з планкою, що ущільнює. Великі металеві бігунки зі спеціальними вушками для навісного замку або пломби - захист від розтину сторонніми особами. Компресійні ремені для зменшення розміру перешкоджають переміщенню вантажу.

Захисні пластикові рейлінги на дні запобігають забрудненню сумки, дозволяють розміщувати її на вологих поверхнях та запобігають падінню. Бічні шарніри дозволяють розташувати сумку вертикально. Внутрішнє D-подібне кільце та карабін для кріплення підручних засобів та ремінців для кріплення.

  • Країна-виробник: Німеччина
  • Максимальна місткість: 118 л
  • Тканина: нейлон 100%
  • Оббивний шар: поліестер 100%
  • Габарити: 78 x 37 x 37 см
  • Максимальне навантаження: 40 кг

 

Характеристики

Колір
Матеріал
  • Нейлон
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами