Дульне гальмо компенсатор MPA кал.6,5.

Дульне гальмо компенсатор MPA кал.6,5.

Продавець:AstreiaUpgrade

11 396

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дульне гальмо-компенсатор MPA кал.6,5 

 - ідеальний вибір для учасників змагань у стилі PRS, які прагнуть до екстремального зниження віддачі для швидких та точних пострілів з гвинтівки. Це торцеве дульне гальмо від MasterPiece Arms (MPA) підвищить ефективність та динаміку стрільби, забезпечуючи стрілку ідеальні умови для успіху на змаганнях.

Основні переваги гальма-компенсатора MPA кал.6,5:

1. Зменшення віддачі: Спеціально розроблене для максимального зниження віддачі, щоб стрілок швидко залишався на цілі для подальших пострілів.

2. Високоякісні матеріали: Виготовлене з легованої сталі 4140, гальмо має матове чорне нітридне покриття для максимальної міцності та стійкості до корозії.

3. Ефективні порти: Гальмо забезпечує 72% зниження віддачі та має спортивні конічні порти для гладкої та стильної естетики.

4. Оптимізована ергономіка: Горизонтальні порти розсіюють гази, запобігаючи накопиченню бруду та забезпечуючи чистоту при стрільбі.

Обладнайте свою гвинтівку дульним гальмом MPA та насолоджуйтеся підвищеною ефективністю та точністю на кожному етапі змагань.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами