Тактичні штани SMILO cargo Softshell blue, XS

Тактичні штани SMILO cargo Softshell blue, XS

Продавець:UTO Place

1 650

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні штани з матеріалу softshell виготовлені за допомогою точної інженерії та розроблені з урахуванням вимог сучасного активного життя. Ці штани ідеально поєднують в собі міцність, тактичну функціональність та комфорт в одному чудовому одязі.

В основі цих штанів лежить матеріал softshell, який забезпечує чудову стійкість до вітру, води та стирання, гарантуючи максимальну продуктивність у найскладніших умовах. Його м'яка та еластична текстура гарантує максимальний комфорт, дозволяючи безперешкодно рухатися під час активної діяльності.

Дана модель розроблена з тактичною досконалістю. Посилені кишені забезпечують достатньо місця для зберігання необхідного спорядження та аксесуарів, зокрема: 2 задні кишені на заклепку, зручні передні кишені, права бокова кишеня має розділення для телефону та ліхтарика або складного ножа, ліва бокова кишеня має замок. Кишені ретельно продумані, щоб забезпечити швидкий та безперешкодний доступ до необхідних речей, не обмежуючи при цьому рухів. Додатково наявні два кільця для можливості зачіпати ключі або інші предмети.

Тактичні штани з матеріалу softshell, розроблені для адаптації, мають ряд регульованих функцій. Пояс має еластичну резинку для зручної та надійної посадки, що дозволяє розтягнути ширину до 8 см. Застібки-липучки на щиколотках забезпечують щільне прилягання, запобігаючи потраплянню сміття та холодного повітря. Крім того, виточка на колінах надає форму і дозволяє комфортно рухатись.

Незважаючи на свою тактичну природу, ці штани мають елегантний та сучасний естетичний вигляд. Вишуканий дизайн та обтічний силует роблять їх однаково придатними як для прогулянок на природі, так і для міського середовища. Доступні в різних нейтральних тонах, вони легко доповнять будь-який гардероб, створюючи відчуття впевненості та готовності.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами