Штани тактичні чорні Softshell зимові водонепроникні Black Mil-tec 11360002-XS

Штани тактичні чорні Softshell зимові водонепроникні Black Mil-tec 11360002-XS

Продавець:Перемога

4.8/5  ( 87 оцінок )

2 999

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Штани тактичні чорні Softshell зимові водонепроникні Black Mil-tec 11360002-XS

Штани MIL-TEC Softshell HOSE Explorer: основні характеристики

Бренд: MIL-TEC, Німеччина

Модель: EXPLORER («Дослідник»)

Сезон: для холодного періоду року

Матеріал: 3-Lagen-Laminat SOFTSHELL (аналог Gore-Tex)

У складі зовнішнього шару: поліестер 96%, еластан 4%

Внутрішній шар: мембрана з поліестеру / водозахист 5000 мм/см2

Підкладка: фліс

Кількість кишень: 7

3-шарова конструкція: 1. Шар: 96% поліестер, 4% еластан 2. Шар: дихаюча поліефірна мембрана 3. Шар: 100% поліестер (фліс) Водостійкий стовп: 5 000 мм

 

  • Ви зможете пересуватися без парасольки під час опадів. Штани повністю застраховані від снігу та дощу середньої інтенсивності. Зовнішній шар з поліестеру з домішкою еластану є захистом від проникнення вологи та бруду. Внутрішній шар посилює властивості зовнішнього і є мембраною. Найтонша плівка не пропустить краплі води зовні, проте має відмінний коефіцієнт паровиведення.
    -
  • Ви отримаєте потужний захист від холоду. Багатошарова структура тканини рятує ще й від холоду. Мембрану не пронизує вітер та мороз. Фліс, що служить підкладкою, справляється не лише з відведенням поту назовні, а й із збереженням тепла тіла.
    -
  • Ви будете раді місткості кишень, яких всього сім. Глибокі врізні кишені, що йдуть від пояса, розміщені під невеликим кутом для швидкого доступу до них. Бічні вантажні кишені та кишені на сідницях закриті клапанами на ґудзиках. Спереду під поясом – невелика кишенька на блискавці. Крім того, Ви зможете кріпити навісне спорядження на штани. D-подібні карабіни на кишенях з боків та на поясі спеціально призначені для цього.
    -
  • Ви відчуєте комфорт та зручність. Штани Explorer досить добре тягнуться за рахунок еластичних компонентів. Всі три шари тканини щільно склеєні між собою, тому Ви не відчуватимете скутості рухів через нашарування. Блискавки в нижній частині штанин рятують, коли потрібно зняти штани, залишивши взуття на ногах. Гульфік застібається на блискавку, приховану під планкою, і зверху на ґудзик. Пояс для кращої посадки штанів ззаду зроблений трохи ширше, ніж попереду. За обсягом талії він може утягуватись бічними фіксаторами на липучках. Має стандартні, під більшість ременів, шльовки.

Характеристики

Сезон
Розмір
Матеріал (склад)
  • поліестер 96%, еластан 4%
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами