Рюкзак 50L M-TAC Trooper Pack тактичний штурмовий військовий Мультикам 58x36x28 (9076)

1 відгук

Код:  414657555

Рюкзак 50L M-TAC Trooper Pack тактичний штурмовий військовий Мультикам 58x36x28 (9076)

1 відгук

Код:  414657555

Продавець:VigoTan

4.8/5  ( 201 оцінок )

3 811

2 477

Є в наявності

12

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний штурмовий рюкзак M-TAC Trooper Pack 50 літрів Мультикам Якість військова 58x36x28

Параметри:

  • Місткість: 50 л 
  • Модель: M-TAC Trooper Pack
  • Матеріал: поліестер 600D з ПВХ покриттям 
  • Водонепроникний шар ПВХ Поліпропіленові нитки 
  • Основне вантажне відділення з додатковими кишенями всередині 
  • Дві зовнішні кишені на блискавці зі стрічкою MOLLE (відділення (адмін), додаткове нижнє відділення)
  • Мале відділення на блискавці на верхній кишені
  • Регульовані бічні, нижні та передні лямки зі швидкознімною застібкою 
  • Регульовані плечові ремені та нагрудний ремінь
  • Якісні двосторонні блискавки
  • Кишень для систем гідратації 
  • Регульовані підтяжки з D-кільцями Дихаюча сітка MESH 3D - спина та підтяжки 
  • Дзеркальний рядок та посилення 
  • Міцні пряжки ABS 25 мм модульна система MOLLE (PALS)
  • Розміри: висота 58см, ширина 36см, глибина 28см
  • Вага: 2000г
  • Колір: Мультикам
  • Країна виробник: Україна.

Якщо Ви шукаєте місткий, міцний та надійний рюкзак, здатний на тривалу безвідмовну службу, Вам слід звернути увагу на модель Trooper Pack від вітчизняного бренду M-TAC. Його об'єм 50 літрів – цього більш ніж достатньо, щоб розмістити інструменти, речі та індивідуальне спорядження для відносно тривалої поїздки (до 2-3 днів). Рюкзак не просто обладнаний великою кількістю відділень – їх габарити та розташування ретельно продумані. Так що з ергономікою у даної моделі все гаразд.

Продукція у мілітарі стилі давно перестала бути сферою інтересів лише військових. Функціональність та надійність подібних виробів дедалі більше привертає до них увагу цивільних осіб, які шукають якісні, «витривалі» варіанти для потреб. Основним напрямом діяльності бренду М-ТАС є випуск продукції Military, Tactical & Outdoor спрямованості для задоволення запитів вітчизняного споживача. 

Лінійка тактичних рюкзаків від M-TAC – це поєднання надійності та функціональності з демократичною ціною. Погодьтеся, дуже привабливий варіант.

Об'єм рюкзака - 50 літрів.
Габарити - 58х36х28 см.

Такого рюкзака цілком вистачить для не важкого 3-х денного походу, поїздки, відрядження, транспортування спорядження тощо.

Матеріал виготовлення – 600D поліестер з покриттям ПВХ (полівінілхлорид). Технологія напилення ПВХ на виворітний бік тканини додає їй додатковий захист від води. Структура матеріалу стає більш щільною, «прогумованою», він набуває хороших вологовідштовхувальних властивостей і чудово тримає форму.

Рюкзак має 1 основне відділення, що повністю відкривається (за типом валізи). Це дозволяє ергономічно скласти речі та мати до них швидкий доступ. 

Зовнішня стінка кишені обладнана molle інтерфейсом, так що ви можете закріпити різне додаткове обваження (аптечку, підсумки і т. п.) не тільки зовні, але і всередині рюкзака, тим самим упорядкувавши його вміст. Це безперечна перевага, якщо Ви шукаєте рюкзак для транспортування великої кількості дрібного спорядження (інструментів, медикаментів тощо).

За панеллю, всередині основного відділення, розташована кишеня під гідраційну систему, верх якої фіксується стропою з фастексом. 

На відкидному клапані три великі сітчасті кишені на блискавці. Сітчаста структура не тільки сприяє вентиляції, але й дозволяє розглянути вміст кишень без необхідності розстібати кожен і заглядати всередину.

Відділення закривається на блискавку з двома бігунками.

На фронтальній частині рюкзака ще 2 відділення – адміністративне (на якому розташована кишеня на блискавці та основа за типом велкро для кріплення патчів) та додаткове нижнє.   

Адмін відділення має всередині слоти, які можна заповнити дрібними предметами, які Ви хочете мати під рукою (наприклад, елементами EDC набору). Відкидний клапан адмін відділення обладнаний сітчастою кишенею на блискавці. Нижнє утилітарне відділення всередині обладнане двома невеликими відкритими кишеньками з горловиною на резинці.

Спинка та плечові лямки рюкзака мають демпферні вставки-подушки зі спіненим наповнювачем. Така конструкція забезпечує вентиляцію і дозволяє рівномірно розподілити навантаження на плечі, спину та поперек навіть при значній вазі рюкзака.

Лямки регулюються зверху для кращого прилягання, мають фастекси для швидкого скидання, обладнані грудною стяжкою і D-кільцями для навішування додаткового спорядження, аксесуарів.


Практично по всій поверхні рюкзака є molle-інтерфейс для навішування додаткового устаткування. Молле стропи розташовані як на фронтальній частині рюкзака, так і з боків і навіть на дні.

Рюкзак має люверс для стоку води.

З боків рюкзака є стропи-стяжки на фастексах (по 2 з кожного боку).

Вони дозволяють стягнути рюкзак залежно від його наповненості, що дозволяє оптимізувати простір.

Міцна ручка для перенесення з широкої нейлонової стропи розташована вгорі і прошита по рюкзаку. Вона не вирветься, хоч би як був завантажений рюкзак і як би сильно Ви його не смикнули.

З боків від ручки і трохи позаду неї центром знаходяться слоти для виведення шланга гідросистеми (або антени від рації).


Насамкінець можна сказати, що рюкзак Trooper Pack від вітчизняного бренду M-TAC – це міцний, надійний і при цьому дуже місткий рюкзак. Він підійде не лише військовослужбовцям, а й цивільним — любителям практичної стрілянини та активного відпочинку на природі, мисливцям тощо. Такого рюкзака цілком достатньо для походу до 3 днів, поїздки, відрядження, перевезення спорядження чи інструментів.  

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олександр Ковальчук
    Відгук від покупця. Продавець: VigoTan

    Чудовий рюдзак класний оригінал багато карманів внутрішних

    Переваги:
    міцний надійний
    Недоліки:
    немає