Ніж Victorinox Classic SD Ukraine Жовто-синій (0.6223.T81G.T2)

Код:  414691008
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 20

Ніж Victorinox Classic SD Ukraine Жовто-синій (0.6223.T81G.T2)

Код:  414691008

Немає в наявності

1 894

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Victorinox CLASSIC SD UKRAINE з жовто-синіми напівпрозорими накладками – швейцарський складаний ніж-брелок 58 мм на 7 функцій. Унікальний дизайн у кольорах української державної символіки. Бездоганна швейцарська якість із частинкою української душі. Практичний та змістовний подарунок.Маленький та мультизадачний, він чудовий додаток до вашого щоденного арсеналу корисних речей. Закріплений на ключах або знайшовши своє місце у вашій сумці, цей малюк завжди готовий до роботи. Від ножика і ножиць до пилочки та викрутки, від дрібного ремонту до гігієни рук – вас не застануть зненацька дрібні життєві завдання.Інформація про складаний ніж CLASSIC SD UKRAINE 0.6223.T81G.T2✔ Ексклюзивний ніж із патріотичної колекції Classic SD Ukraine.✔ Жовто-сині (Tuscan Sun + Deep Ocean) транспарантні накладки з пластика ABS.✔ Ніж швейцарського виробництва з першокласної неіржавної сталі.✔ 7 функцій.✔ Розмір ножа по руківю (довжина х ширина х товщина), мм 58 х 18 х 9✔ Вага 20 г✔ На ніж розповсюджується довічна гарантія якості Victorinox.✔ Картонна подарункова коробка для Classic SD Colors Tuscan Sun.Функції1. невеликий ніж 40 мм2. ножиці з пружинним механізмом3. пилочка для нігтів4. - маленька плоска викрутка 2.5 мм5. пінцет6. зубочистка7. сталеве кільце для кріпленняВиготовлено у Швейцарії.Справжня продукція, професійний гарантійний сервіс та швидка доставка.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 9
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».