Ніж Boker Plus AK101 2.0 (01KAL105)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 103
Вага з піхвами
  • 202 г

Ніж Boker Plus AK101 2.0 (01KAL105)

Продавець:BeBest

4.6/5  ( 63 оцінок )

5 800

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Серія ножів Kalasnikov від концерну Boker присвячена легендарному автомату Калашникова, який в різних модифікаціях залишається на озброєнні й донині, являючись найбільш серійно виробленою автоматичною гвинтівкою в історії. Серія ножів Boker Plus Kalasnikov натхненна цією культовою зброєю з простим дизайном та максимальною функціональністю.Залежно від модифікації моделі можуть виготовлятись з різноманітних матеріалів, мати різні форми та кольори.АК101 – потужний ніж з клинком 10 см, добре підійде для полювання, походів і будь-яких екстремальних ситуацій. Рукоять ножа завдяки своїй формі, текстурі і наявності упору для великого пальця з насічкою забезпечує впевнене і комфортне утримання ножа в будь-яких умовах. Під накладками конструкція рукояті посилена за рахунок сталевих пластин товщиною 1,5 мм. Виступ на початку клинка, фліпер, дозволяє швидко відкрити ніж, а після відкриття - грає роль гарди для захисту пальців. Крім фліпера клинок можна акуратно відкрити пальцем (навіть в рукавичці) за допомогою спеціального упору – диска на обуху клинка. Клинок, зроблений зі сталі 440С або D2, його вигнута форма з невеликим «черевом» дозволяє комфортно різати різні матеріали. Для екстрених ситуацій в рукояті ножа встановлений склобій. Замок ножа – «лайнер-лок», кліпса дозволяє носити ніж в кишені у положенні вістрям клинка вверх.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 103
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».