Ніж Blade Brothers Knives Ельфійська обіцянка (391.01.55)

Код:  414699225
Довжина клинка, мм
  • 140
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 251

Ніж Blade Brothers Knives Ельфійська обіцянка (391.01.55)

Код:  414699225

Є в наявності

4 122

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ЕЛЬФІЙСЬКА ОБІЦЯНКА Premium – це універсальний тактичний ніж з унікальною конструкцією та особливостями клинка, що дають змогу виконувати різні завдання – поріз, прокол і рубання. Підходить для повсякденного використання та екстремальних умов виживання. Ніж виконаний з преміумної нержавіючої сталі N690, товщиною 5 мм і загартованої до 61-62 HRC. Текстуровані накладки на рукояті виготовлені з мікарти. За безпеку носіння відповідає нейлоновий чохол з системою MOLLE. Ніж має висновок експертизи МВС України про неналежність до холодної зброї.Клинок ножа виготовлений з високоміцної нержавіючої сталі N690 товщиною 5 мм і загартованої до 61-62 HRC. Міцності ножа достатньо для рубки дрібних гілок та значних навантажень за інтенсивного використання.Ніж має широкі увігнуті спуски, що забезпечують потужний січний удар. Гостра довга різальна кромка виступає за лінію руківя, забезпечує легкий та делікатний різ. Такі характеристики дозволяють ефективно наносити потужні рубаючі удари без додаткового прикладання сили. Ніж залишає по собі достатньо широкий чистий поріз.Рукоятка виготовлена з текстурованих накладок з мікарти, які не дозволяють руці ковзати. Форма рукоятки дозволяє тримати ніж звичним молотковим хватом та буде дуже зручною для фехтувального хвату.Сумісний з системою MOLLE чохол надійно і безпечно фіксує лезо. Ніж швидко виймається і завжди готовий до дії.КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІУніверсальність ніж підходить для широкого спектру завдань.Міцність ніж витримує інтенсивне використання і значні навантаження.Довговічність ніж вироблений із прtміумних матеріалів, розрахований на інтенсивне використання і довго залишається гострим.Зручність ніж дуже зручно лежить в руці через особливу форму руків'я.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 5
Довжина клинка, мм
  • 140
Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 57 HRC
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».