Страйкбольний автомат (ребрендинг «D-Boys») AKS-74 BY-002 - Black [Bell]

Страйкбольний автомат (ребрендинг «D-Boys») AKS-74 BY-002 - Black [Bell]

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

10 650

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приступаючи до огляду даної моделі, чомусь багато звертають увагу на яскраву і барвисту упаковку. Всередині коробки все акуратно розміщено по відсіках. Страйкбольный автомат D-Boys AKS-74 має вельми привабливий і вражаючий зовнішній вигляд – все виконано рівно і чітко, лакований корпус і виглядає дуже красиво.

Слід зазначити, що зовнішній стволік прикріплюється на шплінтах, тому зібрати конструкцію криво практично неможливо. При створенні автомата виробник використовував метал і ABS-пластик.

Привід розбирається досить легко і просто – прапорець піднімається вгору, виймається газовідвідна трубка і накладка. Щоб зняти нижню прокладку, також потрібно відкинути прапорець. Для зняття фронтсета, потрібно вибити шплінти і відкрутити контрольний шестигранник.

Добре виконаний перекладач вогню, що відрізняє модель даного виробника від інших аналогів. Перекладач розміщується на селуминовой втулці, яку можна просто витягти. Це сприяє тому, що перекладач не буде притягатися до ресивера. Далі йдуть цілком звичайний запобіжник і камера хоп-апа.

Що стосується гирбокса, то він ретельно пофарбований чорною фарбою і не має маркувань. У конструкції використані пластикові втулки. Контакти прикріплені до мотору на клемах. При цьому деякі болти залиті лаком. Загалом, гирбокс стандартний. Зверху гирбокса покладені проводу скобами планки, що стискає його верхню частину.

Поршень, циліндр і їх голови нічим примітним не виділилися. А ось шестерні виставлені просто відмінно, тому тут, швидше за все, не будуть потрібні ніякі доопрацювання.

У характеристиці до цієї моделі вказано, що швидкість вильоту кульки складає в середньому - 115-125 м/с, при середній скорострільності 750-850 ш./мин. Проведене тестування на практиці показало, що ця страйбольное зброя без зусиль видає ці показники.

Таким чином, страйкбольный автомат DiBoys AKS - 74 (RK - 02), має красивий і акуратний зовнішній вигляд. Радує шплинтовая система прикріплення зовнішнього ствола, яка здається, досить зручною і надійною. Внутрішні конструкції, а саме гирбокс зібраний дуже якісно, добре змащений, відмінно протягнутий, забезпечений правильними шайбами. Звичайно, деякі моменти зажадають коригування, але в цьому немає нічого страшного, оскільки все легко усувний.

У комплектацію з автоматом входить бункерний магазин на 450 куль

 

Увага! Акумулятор і зарядний пристрій в комплект не входять.

Характеристики

Тип магазину
Ємність магазина
  • 450 кульок
Тип зброї
Початкова швидкість кулі
  • 122
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами