Страйкбольний шолом FAST Ballistic (Розмір L/XL) - Foliage [FMA]

Страйкбольний шолом FAST Ballistic (Розмір L/XL) - Foliage [FMA]

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

1 935

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! Окружність голови: 57-61 см

Аналог шолома FAST Аналог шолома з пластику. Завдяки невеликій вазі і продуманому дизайну, носити його дуже зручно. Губки всередині забезпечують надійну посадку шолома на голові. Положення губок можна відрегулювати за своїм розсудом, оскільки вони застібаються на липучку. Широкий діапазон регулювань має 4-точкова прив'язь, застібається на пряжку-фастекс. Додатковою перевагою фасції є те, що вона виконана по замкнутій системі, тобто не має незакріплених, виступаючих регулювальних ременів.

Шолом комплектується комплектом бічних планок кріплення. дозволяє прикріпити цілий ряд додаткового обладнання, такого як захисні окуляри, тактичне освітлення, гарнітури і т. д. На лобі шолома є пластикова складальна і розтяжка, що дозволяють встановлювати системи ПНВ . 

Шолом також поставляється з набором липучок , призначених та профільованих для прикріплення їх до корпусу шолома. Вони дозволяють прикріплювати нашивки morale-patch, маркування, позначки e-lite і т. Д. Нова серія шоломів CFH - це свого роду «бюджетна лінійка. Надійні, повнофункціональні продукти перевіреного бренду FMA, доступні за надзвичайно привабливою ціною, не перенавантажуючі гаманець страйкболу.

Характеристики

Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами