Автомат АК-74М ,AKS 74 CM.039C CYMA, для страйкболу

Автомат АК-74М ,AKS 74 CM.039C CYMA, для страйкболу

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

11 390

Є в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приводи для ЄС виробники комплектують за жорсткішими стандартами. Складання покращеної якості, відсутні люфти, оновлена оригінальна упаковка. Додаткової реклами дана модель не потребує.

Відмінною особливістю 39-ої лінійки приводів від CYMA є те, що привід "з коробки" видає 130-140м/сек і його можна відразу ж запускати в експлуатацію. Причому при середньому навантаженні, без втручання майстра, може Вас радувати ігровий сезон і більше. Cyma Модель автомата

АK74М, метал (CM039C) Огляд Електропневматична  АК-74М від компанії Cyma під індексом CM039C є дуже гарною страйкбольною гвинтівкою автомата, що має гарне співвідношення ціна/якість. Корпус приводу повністю виготовлений із металу. При цьому зі сталі виготовлена кришка ствольної коробки, ствольна коробка, газовідвідна трубка та ДТК. З легкого сплаву металу зроблена мушка, колодка цілика, перекладач вогню та зовнішній стовбур. Цівка з накладкою газовідвідної трубки, приклад і пістолетна рукоятка виготовлені з міцного пластику.

Складання у приводу дуже якісне, деталі підігнані добре, люфти практично відсутні. За рахунок металевого корпусу та якісного складання, привід має гарну міцність. З недоліків варто відзначити ребристу, а не гладку (як у оригінального АК-74М) кришку ствольної коробки, що буде помітно лише естетам.

Вага CM039C майже збігається із вагою АК-74М, що є плюсом у плані тактильних відчуттів. Тримаючи привід у руках, не дуже думаєш, що це іграшка. Стовбур у даної моделі досить довгий, що позитивно позначається при стрільбі на середні та далекі дистанції (за страйкбольними мірками), але в той же час бій у будинках не такий зручний, порівняно з малогабаритними страйкбольними автоматами. Дещо покращує цю ситуацію наявність складного пластикового прикладу, який робить привід компактнішим, що також полегшує його транспортування.

Наявність планки типу «ластівчин хвіст» дозволяє встановлювати на АК-74М приціли вітчизняного виробництва. При використанні спеціального перехідника на picatinny планку з'являється можливість встановлювати також і зарубіжні.

коліматорні та оптичні приціли.

Усередині CM039C встановлений гірбокс 3-ї версії виробництва Cyma. Привід «з коробки» видає потужність пострілу 130 м/с кулею вагою 0.2 грама. Відмінний показник, що фактично відповідає початковому тюнінгу. Цей показник дозволяє впевнено вражати цілі на середній дистанції, при цьому рекомендується використовувати кулі вагою не менше ніж 0.25 грам. Для підвищення купчастості стрільби можна встановити більш тонкий внутрішній стволик. Також варто пам'ятати, що потужність приводу для гри в будинках та на середніх дистанціях за страйкбольними правилами обмежена показником 125 м/с, так що для ведення ближнього бою буде потрібна другорядна «зброя».

Акумулятор цієї моделі приводу встановлюється під кришку ствольної коробки. Незважаючи на те, що в комплекті йде NiMh акумуляторна батарея, рекомендується використовувати її тільки як запасну (через невелику потужність і невисоку якість комплектних китайських акумуляторів). Як основний акумулятор добре підійдуть Li-Po/Li-Ion акумулятори з напругою 7.4 вольта, або акумуляторна збірка АК-типу LiFePo4 з напругою 9.9 вольт. Штатний пластиковий магазин-бункер вміщує 500 кульок. Однак якщо ви бажаєте більш антуражної гри, і вам не подобається шум куль, що гримлять усередині бункера, та й підкручувати колесо для подачі «боєприпасів» теж не ваше, то рекомендуємо придбати

механічні магазини, які зроблять страйкбольний бій ще трохи реалістичнішими. АК-74М розрахований для встановлення стандартного ременя брезентового АК, але при використанні штатних антабок кріплення він буде зручний тільки для транспортування. Рекомендується за допомогою підручних засобів (наприклад, ізоленти) зробити кріплення ременя в районі стику приклада та ствольної коробки, що дасть можливість зручно використовувати і стандартні двоточкові, і одноточкові та триточкові.

збройні ремені у бою.

Після детального вивчення нашими фахівцями та тестового використання на іграх одного із зразків цієї моделі виявлено наступні нововведення від виробника у цій версії:
- Встановлено вставку типу Magwell Spacer, яка полегшує та прискорює процес зміни магазину.
- Удосконалено вузол кріплення камери Hop-Up, він тепер кріпиться до фронсету.
- Посилено вузол, на якому встановлена прицільна планка. Це місце було проблемним у ранніх версій.
- Збільшено довжину внутрішнього стволика до 500мм.
- Повна відсутність будь-яких люфтів при тестуванні приводу "з коробки".

У комплект входить:

СМ.039С
акумулятор-флешка 8,4В 1100мАч
зарядний пристрій
журнал Hicap
Ручка

Характеристики

Вага, г
  • 3740
Ємність магазина
  • 525 кульок
Тип зброї
Тип магазину
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами