Багатоцільовий рюкзак V2 — MULTICAM [8FIELDS]

Багатоцільовий рюкзак V2 — MULTICAM [8FIELDS]

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 30 оцінок )

1 725

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальний багатоцільовий рюкзак V2 8Fields — зручний спосіб носити із собою різноманітне спорядження в польових умовах в одній компактній сумці.

Матеріали вищої якості

Він виготовлений з міцного водонепроникного поліестеру 1000D , що робить його стійким до пошкоджень під час гри або подорожі. Система перенесення в рюкзаку складається з регульованих за довжиною плечових лямок із прокладною сіткою від поту та нагрудного ременя, який рівномірно розподіляє вагу, зі швидкознімним затискачем , який можна переміщати вгору та вниз для більшого комфорту. На вставках є петлі для кріплення кабелів або шланга для гідратації.

Ефективна ємність і модульність

Цей універсальний рюкзак V2 має об'єм 10 літрів . Доступ до основного відділення сумки здійснюється через кишеню на блискавці у верхній передній частині відділення. Усередині відділення є місце для ноутбука або гідратора, які можна прикріпити за допомогою 2 гачків. У верхній частині рюкзака є отвір для шланга системи гідратації. На передній частині цього рюкзака є дві кишені , один на блискавці, для всіх необхідних предметів під час ігор у страйкбол або походів, наприклад, телефонів, пристроїв GPS, зарядних пристроїв або цифрових камер. Другий — відкритий підсумок з вкладнем для потрійного магазину ар-15/м4.але його можна легко замінити вкладишем будь-якого іншого типу для перенесення журналів або предметів аналогічного розміру.
Крім того, рюкзак має панель на липучці для нашивок або іменної бирки, 5 рядів лямок MOLLE/PALS для розширення завдяки додатковому спорядженню, як-от тактичні підсумки .
Плечові лямки знімні, і ви можете використовувати лямки рюкзака, щоб прикріпити його до задньої частини тактичного жилета . Натомість ви можете використовувати плечові ремені й бічні ремені, щоб прикріпити сумку до нагрудному кріпленню та використовувати рюкзак як прив'язку. Зверху є міцна ручка для перенесення або евакуації.
 

УВАГА! Світлини рюкзака з водною вставкою наведені тільки для ілюстрації (без вставки).

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Поліестер
Спеціальні відділення
  • Відділення для гідратора
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами